上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-2 04:35 發表 查看引用來源

佢瞓覺啲相最易影,冇難度 😝
你最近又超忙,不見你踪影

好正,又翻睇咗一次,跪求更生。
引誘露出真係好正

繼續路過尋找更新🤤

各位brother唔好意思,呢排真係比較忙,加上自己越嚟越懶,所以好多時上嚟都係上嚟覆吓pm同啲師兄吹吓水就算。今日見到好多師兄留言等緊我更新,搞到我都唔好意思要你哋再等啦 😝

呢段時間當然都有唔少嘢發生,不過一陣要開工,等我快快趣講吓幾日前俾我見到嘅嘢先啦。

早幾日同老婆,老婆個表姐同佢個仔入咗元朗探親,嗰日老婆個表姐著咗件緊身背心仔襯條白色牛仔短褲。雖然好普通嘅衣著,但係反而令到表姐個身材show晒出嚟。最正係佢條牛仔短褲夠晒短,凈係睇佢對腳都有排睇呀嘛。

行緊去佢哋親戚嗰陣我哋個個都行到身水身汗,表姐個仔又一味喺到扭計話熱。最後都要停低俾表姐個仔停低休息吓飲啖水,我都順便踎吓。我踎喺到嗰陣又忍唔住望吓表姐,表姐啱啱喺到扎緊頭髮,真係越睇表姐越覺得佢正。。

去到佢哋親戚屋企坐吓,飲吓嘢吹咗陣水,之後仲留埋我哋喺佢哋到食飯。個親戚煮緊飯嗰陣我老婆入咗廚房幫手(循例上係咁意),咁表姐就喺廳地下到同佢個仔玩,我就梗係坐埋落去陪吓佢哋順便睇吓有冇嘢𥄫啦。

捕咗一陣,經過幾次嘗試之後,結果。。。

表姐條黃色lace正到暈,佢一路同個仔玩我一路𥄫,lace入面連毛毛都透晒出嚟。可惜我始終都係偷影,冇可能慢慢focus落表姐到,所以影唔到毛毛,不過當時個畫面已經喺我個腦入面,正到爆 😝 😝

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-10 07:32 發表 查看引用來源
各位brother唔好意思,呢排真係比較忙,加上自己越嚟越懶,所以好多時上嚟都係上嚟覆吓pm同啲師兄吹吓水就算。今日見到好多師兄留言等緊我更新,搞到我都唔好意思要你哋再等啦 😝

呢段時間當然都有唔少嘢發生,不過一陣要開 ...
多謝師兄,真係正到爆,尤其是最後嗰張 睇完我都心思思。

Thanks for your sharing.

回覆 5994# 最錫我老婆 的帖子

正到脾,滿足大男人心理

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-10 07:32 發表 查看引用來源

多謝師兄分享,長腿show👍🏻👏👏
最後嗰張側邊😽😽仲正😛😛

引用:

一個字形容, 正

即刻硬咗😍😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆