上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-11 12:28 發表 查看引用來源

都話佢嗰件係大碼tee,好多女人喺屋企都會就咁當裙著,我老婆平時喺屋企都係咁著㗎啦,係佢嗰日嗰件比較短啲同埋佢嗰日件嘢咁啱縮到咁短啫 😂
係呀,其實好多女性喺屋企都係著件大碼 T ,如果只係得兩公婆上面真空,就咁淨係著底褲仔。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-12 06:35 發表 查看引用來源

佢三叔一把年紀都冇走火,相信師兄你都一定忍到嘅
三叔有幾大年紀?

Thanks for your sharing!!!!!

謝謝大大的分享

前晚上咗啊哥到食飯,上到去見到我啊嫂著得好密實,鬆身高領長袖衫加鬆身長褲。原本滿心期待諗住又可以𥄫我大嫂,點知見到佢由頭遮到落腳個人即刻謝晒。

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大波。最重要係大嫂因為喺自己屋企,所以入面冇戴bra。大嫂應該持住自己著住件鬆身衫,以為唔係好覺,但係其實佢對波咁突出,成對波嘅線條其實勁明顯,最正嘅係有時仲見到佢飛晒釘添 🤤

我哋嗰日早收工所以早咗上去,上到去大嫂先啱啱開始煮飯。佢煮緊飯嗰陣我諗住入廚房攞啤酒飲,點知佢話雪櫃冇晒要開箱新嘅。咁我問佢新嗰箱喺邊,跟住大嫂就去露台隔離攞俾我,我離遠見到大嫂攬住箱啤酒好自然就走埋去幫手㗎啦。事關大嫂女仔人家搬箱啤酒一定有啲吃力,所以佢係攬住箱啤酒用佢自己個身嚟借力。咁我埋到佢身諗住接箱啤酒,咁大箱啤酒佢唔會夠力遞出嚟俾我,咁好自然我就要伸對手埋佢到攞㗎啦。咁我又認衰仔嘅,見咁難得有機會,唔好放過啊嘛。咁我埋膽粗粗,成隻右手攝入去佢個身到接箱啤酒囉。我隻右手一攝入去,成隻手背壓咗落大嫂個左胸上面。救命,好撚軟淋淋,成粒lin都摸埋。之後攞開箱啤酒嘅時候隻手一嘢向右捽,大嫂成個左胸彈咗一吓。雖然只係短短幾秒嘅時間,但係大嫂成個左胸加埋粒lin我都摸得一清二楚。

之後擺完啲啤酒入雪櫃我就順便飲住罐啤酒留喺廚房同大嫂吹咗陣水。

企喺大嫂隔離一路望住佢對波,一路回味住佢對波嘅手感。。

附件

回覆 6105# 最錫我老婆 的帖子

Wow⋯⋯師兄,咁都俾你影到,強!💪🏾😂
大嫂粒的幾凸吓喎😍。。。應該幾好啜😍

終於等到... 勁喎師兄!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-16 14:50 發表 查看引用來源
前晚上咗啊哥到食飯,上到去見到我啊嫂著得好密實,鬆身高領長袖衫加鬆身長褲。原本滿心期待諗住又可以𥄫我大嫂,點知見到佢由頭遮到落腳個人即刻謝晒。

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大 ...
正呀!🤩👏👏👏🤭好似濕身飛釘😅😅

嗰晚有冇諗住個情境插你女友?

對Lin頭好似剛剛俾人搓完咁
突晒
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-16 14:50 發表 查看引用來源

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆