上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-16 14:50 發表 查看引用來源
前晚上咗啊哥到食飯,上到去見到我啊嫂著得好密實,鬆身高領長袖衫加鬆身長褲。原本滿心期待諗住又可以𥄫我大嫂,點知見到佢由頭遮到落腳個人即刻謝晒。

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大 ...
見到兩粒lin頭都咁凸, 我都即刻扯曬旗, 唔知道師兄你當時有乜嘢反應?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-16 14:50 發表 查看引用來源
前晚上咗啊哥到食飯,上到去見到我啊嫂著得好密實,鬆身高領長袖衫加鬆身長褲。原本滿心期待諗住又可以𥄫我大嫂,點知見到佢由頭遮到落腳個人即刻謝晒。

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大 ...
扯晒 lin旗喎!

大嫂對波甘突吾通有反應

手感如何?跟你老婆比誰更好?

引用:

好正!!!奶頭起突!!🤤🤤🤤
實勁好feel!!! 硬晒lin!!

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2021-10-16 23:39 發表 查看引用來源
嗰晚有冇諗住個情境插你女友?
嗰晚返到屋企好夜,自己J咗 😂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-10-17 11:51 發表 查看引用來源

見到兩粒lin頭都咁凸, 我都即刻扯曬旗, 唔知道師兄你當時有乜嘢反應?
當然外表若無其事啦,個心跳到彭彭聲,幾驚佢知道我有心。雖然知道佢未必會出聲吊我,但係如果佢覺得我專登抽佢水嬲9咗我就唔好啦,好彩同佢吹水嗰陣又冇乜嘢

引用:
原帖由 guava 於 2021-10-17 17:25 發表 查看引用來源
大嫂對波甘突吾通有反應
我抽佢水嗰到得嗰幾秒時間,咁易有反應咩。一個女人飛釘凸lin有好多原因嘅

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2021-10-17 23:27 發表 查看引用來源
手感如何?跟你老婆比誰更好?
好豐滿,彈手過我老婆,壓住嗰陣啲手指隱約feel到粒lin,粒lin幾大粒。可能因為我老婆始終未生過仔所以都係我老婆對波軟熟啲

引用:
原帖由 我是康熙 於 2021-10-18 01:26 發表 查看引用來源

好正!!!奶頭起突!!🤤🤤🤤
實勁好feel!!! 硬晒lin!!
大嫂咁大對波,又做開運動,仲要冇bra隔住,實好feel㗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆