上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 11:54 發表 查看引用來源

好豐滿,彈手過我老婆,壓住嗰陣啲手指隱約feel到粒lin,粒lin幾大粒。可能因為我老婆始終未生過仔所以都係我老婆對波軟熟啲
食完.....你講風涼話

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-18 11:57 發表 查看引用來源
食完.....你講風涼話
點會呢,如實稟告啫 😂 😝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 11:59 發表 查看引用來源

點會呢,如實稟告啫 😂 😝
點解你可以有咁多艷遇

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-10-18 14:54 發表 查看引用來源

點解你可以有咁多艷遇
自己老婆唔算艷遇啦,仲要一個係老婆個表姐,一個係老婆個表妹,凈返嗰個係自己個啊嫂,來來去去都係得呢幾個,咁都算?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 15:18 發表 查看引用來源

自己老婆唔算艷遇啦,仲要一個係老婆個表姐,一個係老婆個表妹,凈返嗰個係自己個啊嫂,來來去去都係得呢幾個,咁都算?
有冇機影到,表姐著瑜伽褲😋😏😅😅……好吸睛㗎!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 15:18 發表 查看引用來源

師兄,手中拿著四條女, 呢鋪牌已經贏曬。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-10-18 23:16 發表 查看引用來源

師兄,手中拿著四條女, 呢鋪牌已經贏曬。
揸住四條 Q, 但遇著高進就佢唔好彩.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-19 09:40 發表 查看引用來源

揸住四條 Q, 但遇著高進就佢唔好彩.  
咁樣就應該去問下 蛇貴妃 、失常少女 有冇四條  K 喺手。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-10-19 13:31 發表 查看引用來源

咁樣就應該去問下 蛇貴妃 、失常少女 有冇四條  K 喺手。
呢個組合仲使「傾」 ? 已經有四粒煙, 大哂 ! (實際上可能都幾大粒吓. )

引用:

好令人羨慕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆