上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ... [/quote
真是正,連毛都可以影到,

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ...
你真係捕捉到任何機會

大佬, 你都係無得頂 , 正到暈

crazy...ching.好大膽

回覆 6132# 最錫我老婆 的帖子

你當時有無衝動摸下個鮑魚邊?

support support :

回覆 6132# 最錫我老婆 的帖子

nice photos

表姐幾多歲??

引用:
原帖由 ronja 於 2021-11-4 00:21 發表 查看引用來源
nice photos

表姐幾多歲??
表姐35

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2021-11-2 00:12 發表 查看引用來源
你當時有無衝動摸下個鮑魚邊?
我話冇你都唔信啦,可惜我當時太拗底

上個post講完老婆個表姐喺我屋企瞓著咗嗰陣俾我偷影佢走光露毛,J咗我幾日。日日喺到諗點樣可以令搞到老婆都咁樣走光法,試咗幾日都硬係唔成功,老婆日日唔係牛仔褲就legging,但係尋日終於俾我等到。

尋日收工返屋企攰到仆街,老婆話懶唔想煮。咁諗住出去食,但係諗嚟諗去都諗唔到食乜。跟住我哋就入三叔房問佢老人家想食乜,老婆一入房就好唔客氣咁攤咗上三叔張床。三叔又話冇所謂食乜都得,我哋繼續喺到揼波鐘。

一時噏吓食乜,一時又靜晒喺到。老婆攤咗喺到就掛住睇電話唔想郁。我就坐咗喺老婆前面㩒電話,三叔呢個時候都靜晒。我就唔想再拖就問三叔快撚啲諗,一望向佢就見到佢視線望住老婆。

老婆尋日著咗套一件頭嘅jumper短褲,又唔係話太短但係褲襠就比較鬆身嗰啲囉。咁我見三叔望住老婆,我又望吓。先知原來老婆個褲襠位打開晒,望到晒入去,成條白色lace底褲show晒出嚟。

咁嗰個moment我就知道機會嚟料,我叫三叔不如出去問吓啊嫲想食乜,三叔鬼食泥咁款喺到話啊媽都冇所謂之類咁嘅嘢,條廢老擺到明想繼續𥄫我老婆唔想出房啦。但係我老婆開聲叫佢快啲去問,佢仲點敢再出聲?之後就死死哋氣咁過去問啊嫲。

我襯三叔一出房我就撲埋老婆到,同佢講佢褲襠走晒光。老婆聽到之後就望吓自己然後搵手拉返好個褲襠。我一見佢伸手埋去條褲襠就即刻stop佢,同佢講你想遮?你就想啦

然後我一手伸入去佢褲襠入面摸佢個西,老婆即刻問我做乜嘢,摸多兩摸我將老婆條lace底褲一嘢拉埋一邊,然後直接摸佢個西。
(大家估吓我將佢條底褲拉埋一邊嘅目的係咩?)

老婆大聲喂我,話我黐乜線佢三叔就嚟返嚟,然後用手捉住我想拉返我隻手出嚟,我估三叔應該就快返入房所以我伸返隻手出嚟然後係咁唧老婆,扮同佢玩。老婆係咁笑係咁掙扎,到到三叔入返房我先停唔再繼續唧老婆。

我坐返起身,三叔都嗱嗱聲坐返佢原先個靚位,佢一坐返底就即刻眼都唔眨咁望住老婆。
點解?

因為我頭先將老婆條底褲拉埋一邊嘅目的就係想搞到老婆三叔返嚟繼續𥄫老婆嗰陣可以直接睇到我老婆個西。我唧老婆係為咗營造一個意外,就係三叔入嚟見我係咁唧老婆,就會以為喺我同老婆玩得太顛嘅時候,老婆條底褲就搞到移咗位所以攝咗埋一邊。
我等到三叔入返房先停係為咗搏老婆唔記得咗自己條底褲俾我拉咗埋一邊,同埋就算佢記得,都搏佢唔會喺三叔面前伸隻手入條褲襠入邊拉自己條底褲。

我成個計劃都算成功,三叔一入返房老婆就問佢啊嫲講乜。三叔就答老婆都話啊媽冇所謂㗎啦嗰啲廢話。咁我哋三個又繼續喺間房到原地踏步,仲係諗唔到食乜之際。。。三叔就襯老婆用電話睇有乜食嗰陣,喺到放肆不停喪𥄫我老婆個西。。。

咁我襯三叔完全陶醉咗喺佢眼前嘅畫面嘅時候,就梗係扮吓起身伸吓懶腰企吓,然後行開少少影底當時三叔見到嘅嘢俾大家睇㗎啦

之後三叔繼續𥄫咗多大概15-20分鐘之後,啊嫲叫三叔出房扶佢去廁所,三叔又要好依依不捨咁離開老婆,離開間房。

三叔一走咗我就即刻坐落三叔原先個位,睇吓三叔頭先一路以嚟個角度見到嘅畫面係點。

oh my god,我真係唔識形容,你哋自己睇啦

之後老婆忽然間問我"你影完未啊?"

我呆咗一吓然後問老婆原來你知㗎?
老婆話我郁吓條尾都知我想點,佢仲話我唔好以為自己好叻,計劃天依無縫。又話如果佢想嘅話其實佢可以就咁坐返起身,然後將對腳放落床,咁佢三叔就會乜都睇唔到,所以叫我唔好以為佢係白癡喎

衰婆,講咁多嘢其實啫係自己想露,自己都想引佢三叔啦,扮晒嘢 😂 😂

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆