上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

尋日老婆約咗佢姑媽同姑丈出嚟食lunch,順便叫埋佢表妹出嚟。本來佢表姐都會嚟,但係因為表姐個仔臨時唔舒服所以冇嚟到。不過冇得見老婆表姐,有得見到佢個靚女表妹已經唔錯。

好耐冇見過表妹,食lunch嗰真表妹佢遲到,入到嚟表妹佢上身米色上衣+同短裙,一股仙氣咁飄埋嚟。咁耐冇見,表妹佢依然係咁靚。

差唔多食完lunch嗰陣佢哋姑媽撩佢哋影相,我就負責做揸機嗰個咁當然大條道理可以影表妹個靚樣上嚟share俾大家睇。

表妹尋日坐我對面,當然唔少得偷影吓佢㗎啦

食完lunch同佢哋周圍行吓shopping,當然多數都係佢哋睇嘢,我有我繼續𥄫吓表妹啦,有啲鋪頭有得坐,咪坐住嚟𥄫囉。

之後表妹啱啱好企正喺我坐底咗個位到試緊太陽眼鏡。。老婆同佢姑媽姑丈又喺另一邊背住我,咁好機會,點可以放過呢?

一係就唔影,影開就壯大咗個膽。。。之後我仲痴漢上身,一連串咁偷影表妹裙底。。。

以吓呢幾張係我影得最好嘅幾張 😜 😜

咁少見面嘅表妹,估唔到一見面就俾我偷影到佢走光,開心死我 😝 😝

附件

回覆 6161# 最錫我老婆 的帖子

估唔到Ching咁早就有好嘢分享,估唔到表妹咁純,under咁sexy!😉👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 06:25 發表 查看引用來源
尋日老婆約咗佢姑媽同姑丈出嚟食lunch,順便叫埋佢表妹出嚟。本來佢表姐都會嚟,但係因為表姐個仔臨時唔舒服所以冇嚟到。不過冇得見老婆表姐,有得見到佢個靚女表妹已經唔錯。

好耐冇見過表妹,食lunch嗰真表妹佢遲到,入到嚟 ...
哎喲,條panties好q呀

師兄,你有否影完表妹嘅相之後番去屋企J幾次先?你無理由影完表姐有而表妹無掛?

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2021-11-7 07:12 發表 查看引用來源
師兄,你有否影完表妹嘅相之後番去屋企J幾次先?你無理由影完表姐有而表妹無掛?
當然有啦,一路睇住佢裙底,一路對住佢個靚樣嚟J

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-7 06:59 發表 查看引用來源
估唔到Ching咁早就有好嘢分享,估唔到表妹咁純,under咁sexy!😉👍
少女型tback 🤤

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-11-7 07:07 發表 查看引用來源
哎喲,條panties好q呀
人哋後生細女,唔會好似我老婆咁吓吓lace透明 😂 😂

早晨師兄⋯⋯一收工就睇到咁正嘅相
阿表妹條底褲仔好靚吓喎😍😍😍

回覆 6166# 最錫我老婆 的帖子

已經好正啦!👍😉

樓主勁!表妹肯定係處女,好想深入研究

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆