上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2021-11-7 08:49 發表 查看引用來源
樓主勁!表妹肯定係處女,好想深入研究
婚都結埋啦 仲點會係處

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 08:54 發表 查看引用來源

婚都結埋啦 仲點會係處
結咗婚衣著都唔同D,條底褲仔好靚吓🤭…少婦👍🏻😁🤭😏

個羅有好扎實,—定好好屌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 07:18 發表 查看引用來源

人哋後生細女,唔會好似我老婆咁吓吓lace透明 😂 😂
佢條底底是透明,上要是實色花紋,佢放咗m巾,所以睇落以為是白底實色花紋

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-11-7 13:11 發表 查看引用來源
佢條底底是透明,上要是實色花紋,佢放咗m巾,所以睇落以為是白底實色花紋
係喎又真係好似係透明㗎喎,師兄好嘢,你唔講我都唔覺,不過下面應該唔係M巾,女人嚟M一定唔會著tback。同埋M巾邊會咁長同咁幼,著tback放M巾嘅話一早成條M巾凸晒出嚟啦。所以我估應該係上面透視,下面白色款式嘅tback

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 14:51 發表 查看引用來源

係喎又真係好似係透明㗎喎,師兄好嘢,你唔講我都唔覺,不過下面應該唔係M巾,女人嚟M一定唔會著tback。同埋M巾邊會咁長同咁幼,著tback放M巾嘅話一早成條M巾凸晒出嚟啦。所以我估應該係上面透視,下面白色款式嘅tback ...
嗱...睇清楚係半透明㗎

附件

回覆 6175# 最錫我老婆 的帖子

假設性問題:師兄,如果唔需要你付任何責任,有一個機會比你選擇屌一個一次,你會選邊個?大嫂?表姐?表妹?斷估你吾會選三叔?😅😅

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2021-11-7 18:46 發表 查看引用來源
假設性問題:師兄,如果唔需要你付任何責任,有一個機會比你選擇屌一個一次,你會選邊個?大嫂?表姐?表妹?斷估你吾會選三叔?😅😅
一定會選擇大嫂

我都係大嫂😀😀😀😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-4 17:08 發表 查看引用來源
上個post講完老婆個表姐喺我屋企瞓著咗嗰陣俾我偷影佢走光露毛,J咗我幾日。日日喺到諗點樣可以令搞到老婆都咁樣走光法,試咗幾日都硬係唔成功,老婆日日唔係牛仔褲就legging,但係尋日終於俾我等到。

尋日收工返屋企攰到仆 ...
真係睇到流曬鼻血, 點解可以有咁正。
衷心多謝師兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆