上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-11-7 15:42 發表 查看引用來源
嗱...睇清楚係半透明㗎
純屬個人意見,
第一,表妹嗰條一定唔會係 T back。
第二 ,白色嗰個位一定唔係 m 巾。 因為女性同男性嘅底褲設計上係有分別 ,女性兩個大髀中間嗰個位置係有兩塊布,等同於男性底褲前面一樣有兩塊布。

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2021-11-7 18:46 發表 查看引用來源
假設性問題:師兄,如果唔需要你付任何責任,有一個機會比你選擇屌一個一次,你會選邊個?大嫂?表姐?表妹?斷估你吾會選三叔?😅😅
我就會貪心D,好想每個屌一次 ,因為三個都各有特色

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2021-11-7 18:46 發表 查看引用來源
假設性問題:師兄,如果唔需要你付任何責任,有一個機會比你選擇屌一個一次,你會選邊個?大嫂?表姐?表妹?斷估你吾會選三叔?😅😅
我都係會揀我大嫂,身材最豐滿同佢最有女人味

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-7 22:19 發表 查看引用來源

純屬個人意見,
第一,表妹嗰條一定唔會係 T back。
第二 ,白色嗰個位一定唔係 m 巾。 因為女性同男性嘅底褲設計上係有分別 ,女性兩個大髀中間嗰個位置係有兩塊布,等同於男性底褲前面一樣有兩塊布。 ...
Exact7ly

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-11-7 13:11 發表 查看引用來源
佢條底底是透明,上要是實色花紋,佢放咗m巾,所以睇落以為是白底實色花紋
應該喺護墊嚟嘅

白色嗰塊係護墊,唔係m巾 。
有啲女性特別喜愛衛生,所以平時會加護墊

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 23:25 發表 查看引用來源

我都係會揀我大嫂,身材最豐滿同佢最有女人味
正爆呀師兄
我就鍾意嫩口靚女 一定係揀表妹

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-7 22:20 發表 查看引用來源

我就會貪心D,好想每個屌一次 ,因為三個都各有特色
鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
啊.....師兄喜歡超大波😅😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
師兄的大佬真係好有性福, 但師兄你老婆都唔錯。
你令到我有幻想,將我代入咗你, 兩pair人一齊玩 4 p, 真係此生無憾。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆