上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

回覆 6183# 最錫我老婆 的帖子

咁你要多d上你大嫂家

我一定擇你老婆,佢太索

可能師兄平日屌開,唔覺者,我一定要你老婆,又粉lin,又正,又主動

樓主,好想睇你老婆過分走光嘅post ! 快啲搵吓機會分享下

Thanks for your sharing!

我同上面幾位師兄一樣投你老婆一票,仲要咁naughty成日陪師兄周圍玩😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
不見你上來,你最近又是好忙??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
any update?

引用:

咁耐冇上來,是不是被發現你偷拍

1來近排因為真係有啲忙,2來呢個場真係越嚟越靜所以好老實我真係冇咗嗰種上嚟出post嘅衝動。

不過呢牌天氣凍咗老婆著衫多咗所以冇乜特別嘢發生又係真嘅,不過既然今日上到嚟,盡管share之前天氣仲暖暖哋嗰陣嘅其中一件事啦。

嗰日老婆個大舅父放假就車咗我同老婆同老婆個啊嫲出咗去,嗰日大舅父嗰個內地啊叔都跟埋嚟。其實都冇乜特別嘢做,都係行吓啲商場咁。最主要係被老婆啊嫲出嚟行吓同埋陪吓佢舅父睇傢私。

老婆嗰日著咗條一件頭嘅恤衫裙,好似恤衫前面扣鈕嗰種。啫係扣晒所有鈕中間都會有啲開叉嘅效果嗰啲設計。

其實行到半路我已經發覺老婆行路嗰陣對腿點解好似越露越多咁,明顯佢條裙個開叉位比之前叉得開咗。睇真啲我先見到老婆最底嗰粒鈕應該甩咗,所以個叉位開到好高。不過一路都係行緊所以都冇乜嘢,加上老婆當街當眾露多啲腿,我開心都嚟唔切啦,所以我又冇理到。

之後再行咗陣,老婆舅父喺到睇傢私,老婆個啊嫲都行到有啲攰,所以我同老婆就陪啊嫲坐底等舅父自己慢慢睇。

老婆本身翹住腳坐都冇乜嘢嘅。

點知老婆跌咗個手袋落地,老婆就放返低對腳,嗚低身執返個手袋,執完坐返喺到之後我最期待嘅畫面終於出現啦。

老婆一唔翹住對腳,佢個開叉位就打開晒,將佢入面條白色色tback露晒出嚟。tback露出嚟都唔緊要,最攞命嘅係條tback太細條,老婆連側邊啲毛都露晒出嚟!

當日仲要係weekend,成間鋪頭,成條街都勁多人。好多男人行過都見到老婆走光露毛係咁𥄫。就連大舅父個內地啊叔離遠都見到即刻走埋過嚟。

個內地啊叔專登走埋嚟,因為其實我哋係坐住人哋啲傢私喺到等,所以我哋嗰到凳已經俾我同老婆同啊嫲坐晒,但係咁樣都阻止唔到個內哋啊叔𥄫嘢嘅決心。老婆對面有將coffee table,個內地啊叔為咗𥄫嘢,人哋將coffee table佢都照坐落去。老婆見到佢坐人哋將coffee table都忍唔住問佢不如佢俾佢將凳佢坐啦。個內地啊叔即刻大反應咁叫老婆唔好起身,叫老婆陪住啊嫲坐。我心諗你梗係唔想我老婆起身啦仆街。

跟住老婆都費事理佢繼續睇電話,個內地啊叔就繼續襯老婆唔知瘋狂咁𥄫住老婆。

咁我都梗係襯呢個機會影底個啊叔同當時所有在場經過嘅男人見到嘅畫面啦

最後大舅父終於睇完,乜都冇買到,然後就車我哋返屋企。我之前提過大舅父揸㗎啲明星坐嗰啲豪華保母7人van,後面有對頭位嗰啲。車我哋返屋企嗰程老婆同啊嫲唔坐得倒頭因為佢哋會暈車浪,所以老婆同啊嫲就坐咗後排,我同個內地啊叔就坐倒頭嗰排,我上車嗰陣專登俾個內地啊叔上車先,咁佢好明顯就一定揀坐正老婆對面㗎啦。

個啊叔繼續𥄫足成個車程,臨落車嗰陣我同個啊叔都俾啊嫲同老婆落車先。

老婆準備落車嗰陣個啊叔金睛火眼咁望實老婆,點解?有𥄫開嘢嘅人都知著裙嘅女仔落車會點㗎?佢哋要擘大腳㗎嘛,我同個內哋啊叔呢啲淫蟲就梗係等梗我老婆擘大腳嗰刻啦!

老婆諗落車個moment,對腳一擘開,我已經攞定部電話aim住老婆嚟影!!

仆街,老婆坐到條tback都移埋位,攝咗入佢個鮑魚入面,兩塊鮑魚邊近距離赤裸裸咁俾個內地啊叔睇晒!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆