上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-12-12 11:31 發表 查看引用來源
搵次試下叫老婆唔著底底 , 真空擘大對腳成隻鮑連陰唇都show比佢睇, 唔知佢會唔會即刻流鼻血?
好地地唔著底褲,咁明顯就唔好玩㗎啦。

直頭想插入去啦C兄!

Woow,正!!一朝早又要J

我都係咁話, 又要打J了 !

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-12 07:38 發表 查看引用來源
尋晚同老婆上佢大舅父屋企食飯,老婆著咗條one piece連身中短裙,長度啱啱到膝頭位置上少少所以唔算太短。食完飯之後我哋坐晒喺sofa喺netflex到睇戲,舅父屋企set sofa有3張,U字形咁擺。我同老婆坐咗喺正中間對住部電視嗰張 ...
阿嫂著到咁樣,即係表示佢好空虛寂寞,擺明車馬希望你支金剛棒填補佢盤絲洞嘅空虛。 師兄嗰晚有冇慰藉阿嫂?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-12 07:38 發表 查看引用來源
尋晚同老婆上佢大舅父屋企食飯,老婆著咗條one piece連身中短裙,長度啱啱到膝頭位置上少少所以唔算太短。食完飯之後我哋坐晒喺sofa喺netflex到睇戲,舅父屋企set sofa有3張,U字形咁擺。我同老婆坐咗喺正中間對住部電視嗰張 ...
https://img.188channel.com/attachments/day_211212/20211212_78b75b85bfa2e9058ca0in9nvqBBbNbm.jpeg靚靚閪

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-12 15:14 發表 查看引用來源

好地地唔著底褲,咁明顯就唔好玩㗎啦。
你老婆經常在邊行街,等我都可見識,見識下

扯火又上火 。。。。揾阿嫂出火

推!繼續推!
🤤🤤🤤

引用:
我係三叔就忍唔住,咁正塊閪,瀨完就屌!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆