上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

上個weekend我同老婆本來約咗我啊哥同佢老婆一齊2 pair人入赤柱行吓玩吓,點知臨去嗰日老婆朝早起身就病咗。我原本諗住打俾我大佬同佢講cancel,但係老婆話我當日last minute先甩佢哋底唔係咁好,叫我自己去。其實我唔係太想自己去做全日電燈膽,所以我話想留喺屋企睇住佢。但係老婆又猛話佢三叔同啊嫲喺到唔洗我睇住。

咁我問心嗰句,由約嗰刻開始我已經好期待呢一日同啊嫂出去玩嘅,所以我諗咗陣之後最尾都係決定單拖去咗。

我坐啊哥車因為我係坐後面所以要去到赤柱落車之後先見到大嫂嗰日著乜衫。牛仔褲加件圓領冷衫再加件外套。大家聽到圓領冷衫係咪以為"吊實冇嘢睇啦",係咁你哋就錯啦。啊嫂嗰日件冷衫勁低胸,凈係條事業線我都已經搞唔掂,狂𥄫。

去到未肚餓就周圍行吓睇吓嘢,襯啊嫂嗚低身掛住睇嘢嗰陣,嗱嗱聲影張親身視角圖俾大家感受吓我當時嘅處境。我哋去嗰日可能仲早,所以有啲凍,啊嫂全程都著住件外套,但係都遮唔住佢對大波。

之後繼續行,我嘗試行近啲啊嫂喺佢隔離睇吓嘢專登行吓停吓咁想搏吓可唔可以撞到佢對波,但係可惜周圍都冇乜人,所以就算我黐得幾埋,佢都有大把位走根本冇機會揩到佢  唉 😩😤😤

之後坐低食吓嘢飲吓啤酒,食完之後可能已經晏晝,同加上飲咗啲酒所以啊嫂覺得熱就除咗件外套。我想講呢,啊嫂件衫因為勁低,仲要鬆身,冇咗件外套箍住反而仲搞到佢成日bra邊都露埋出嚟。

雖然啊嫂間唔中見到自己露bra都有用手拉返高件衫,但係全程行街睇嘢又大家傾吓計咁,佢拉得幾多次?佢同我大佬行吓又周圍影吓相玩吓自拍咁,佢個身只要係咁意郁一郁個bra邊都會露晒出嚟。

就喺佢同啊哥兩公婆影完相又喺到睇吓相機啲相影得靚唔靚嘅時候,我呢盞電燈膽喺隔離冇嘢做,又見佢哋咁sweet,嬲嬲哋就梗係偷影吓我大嫂啦。

之後嘅時間都係周圍行吓飲飲食食咁,啊嫂話想食雪糕,但係間嘢好多人排隊所以諗住放棄。但係我啊哥見佢想食,當然暖男上身叫佢企埋一邊等佢去排隊買啦。我啊嫂本來叫佢唔好排咁多人費事,但係我大佬堅持要去買咁冇計啦,我唯有陪啊嫂企埋一邊等囉。

啊嫂喺手袋攞咗條像筋出嚟綁起啲頭髮,點知佢綁完放返對手落嚟之後竟然俾我見到佢粒lin露咗出嚟,我即刻用盡所有意志力保持鎮定扮冇嘢。因為啊嫂綁完頭髮之後就企咗喺到同我傾計,所以我唔保持鎮定或者俾佢見到我視線望住佢對波嘅話我驚佢好快就會發現自己露緊lin。

我繼續同佢正正常常咁傾計,耐唔耐就會望吓佢粒lin,但係唔會望實(雖然我好撚想望實)。其間周圍都好多人經過,我一路講嘢一路都有望吓周圍,我見到好多行過嘅男人行過咗都會回頭望吓我啊嫂,有2個男人仲要眼定定咁一路行一路望我啊嫂,所以我好肯定行過啲人個個都見到啊嫂粒lin。

我望吓我啊哥差唔多排到佢,我就攞部電話出嚟同啊嫂講我msg老婆問吓佢點先,然後嗱嗱聲影佢。俾大家睇吓嗰日我啊嫂當街露住粒lin出嚟嘅畫面係點

最後我啊哥買完雪糕返嚟,我聽到我啊哥細細聲同啊嫂講"你件衫"
之後啊嫂莫名其妙咁望吓自己件衫,先知道自己露緊lin,啊嫂即刻拎轉身整,佢轉返過嚟嗰陣望吓我,我當然已經冇望啦。之後啊哥遞杯雪糕俾啊嫂,當時啊嫂件衫已經整返好,已經冇再露lin。但係我同條街上面好多嘅男人,已經睇晒lu

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-19 07:38 發表 查看引用來源
上個weekend我同老婆本來約咗我啊哥同佢老婆一齊2 pair人入赤柱行吓玩吓,點知臨去嗰日老婆朝早起身就病咗。我原本諗住打俾我大佬同佢講cancel,但係老婆話我當日last minute先甩佢哋底唔係咁好,叫我自己去。其實我唔係太 ...
阿嫂身材好好😍

回覆 6241# 最錫我老婆 的帖子

喺街見到咁悉心打扮嘅女人唔行注目禮係好冇禮貌嘅行為黎㗎

Super cool, like !!!

大嫂真係好大方
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-19 07:38 發表 查看引用來源
上個weekend我同老婆本來約咗我啊哥同佢老婆一齊2 pair人入赤柱行吓玩吓,點知臨去嗰日老婆朝早起身就病咗。我原本諗住打俾我大佬同佢講cancel,但係老婆話我當日last minute先甩佢哋底唔係咁好,叫我自己去。其實我唔係太 ...

最後果張露左暈

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 10:18 發表 查看引用來源
大家對老婆個表妹反應都唔錯,咁我襯今日唔洗返公司出埋過去呢幾日偷影到表妹嘅相先。

都係喺表姐屋企傾表妹結婚嘅嘢,通常都係收工直接上去食埋飯咁,所以幾次見表妹佢都係做完嘢一身OL look。

以下呢啲相全部都係我用 ...
真係張張相都係極品

大嫂果然好雙乳

個乳暈真係靚到暈, 多謝師兄埋力攝影

引用:
果然勁,咁都可以比你捕捉到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆