上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

回覆 979# 最錫我老婆 的帖子

wa 如果著平時D透視底底咪咩都睇哂

引用:
原帖由 leefai0014 於 2022-1-29 18:58 發表 查看引用來源
wa 如果著平時D透視底底咪咩都睇哂
冇錯,不過老婆嗰日M到,唔著得透明嗰啲底 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-1-29 07:22 發表 查看引用來源
收到好多師兄pm,先知原來呢到咁多兄弟掛住我(我老婆),冇上嚟咁耐個post仲浮喺面,都真係幾感動。

首先,Sor!
我冇事,冇穿冇爛,冇上嚟係因為真係冇咗成日想出post嘅衝動,加上越嚟越懶,所以先唔見咗人。尋晚瞓唔著終於上嚟𥄫吓,先 ...
👏👏☕😏又見師兄🤭有正野睇👏👏😂🥳謝師兄分享👏👏新春快樂!

多謝樓主忙碌之餘又抽空同我地分享女人

終於等到師兄出post,頸都長

我咁耐冇出post,要大家等咗我咁耐,為咗補償大家同多謝各位嘅支持,等我出多多個post同大家share吓。

大家掛住我老婆之餘,有冇都掛住佢表姐呢?早排聖誕期間我同老婆,老婆啊嫲同三叔,老婆表姐同佢個仔,加埋另外2個親戚上咗佢哋大舅父屋企開party。

老婆表姐嗰日著咗條one piece花花短裙,通常啲呢啲party一有小朋友就個個都爭住嚟錫㗎啦,仲要係啲親戚面前佢哋就更加成為焦點。

表姐同個仔凳都未坐暖,佢哋啲大舅父呀,啊嫲呀嗰啲已經爭住俾嘢個小朋友食同玩。咁正常禮貌小朋友上到親戚屋企都應該要逐個親戚叫暈打晒招呼先啱禮數嘅。咁表姐要佢個仔食人哋俾嘅嘢之前要叫暈晒所有人先准佢食。

咁啲小朋友未warm up就一定怕羞,扭扭拎拎唔想叫人,加上表姐個仔又唔係特別聽教聽話嗰批,所以表姐踎底𠱁佢個仔去叫人。

咁我就啱啱行過(真係啱啱),見表姐踎咗喺到,咪順便聽低睇吓有冇嘢𥄫囉,點知又真係有啲料到喎。

我見個個都掛住望住個小朋友,老婆又咁啱唔喺附近,咪攞部電話出嚟碌吓囉, make sure冇人留意到我,嗱嗱聲影張睇吓

望吓張相影得o唔ok,點知嚇撚死,隱約見到表姐粒lin以為佢咁激上嚟舅父屋企開party都唔戴bra??之後肉眼望真啲,有bra嘅,係薄身啲嘅bra啫。不過確實係有啲離罩見到粒lin。

呢個時候舅父同屋住嗰個大陸啊叔都可能見到有嘢𥄫所以走咗埋嚟,我心諗仆你個街我企喺到你又企埋嚟勁明顯,我唔想俾表姐有一刻會覺得點解有2條友企喺佢隔離做乜鳩嘅可能,所以我決定行開。

咁我唯有走去表姐前面啦,當係換個角度囉。咁都ok嘅,表姐著住短裙,雖然佢當時合埋晒對腳嘅,但係因為佢始終都係踎喺到嘅關係,所以分分鐘𥄫到嘢都唔定。

咁表姐繼續𠱁個仔,佢個仔都仲係有啲怕羞唔多想叫,再加上有嘢食喺面前又冇得食,又嘢玩又冇得玩嘅關係所以已經有啲唔奈煩開始扭計。之後佢個仔仲想走佬,表姐一手拉住佢個仔唔俾佢走。個仔想fing開表姐,表姐繼續捉住唔俾佢走。點知個仔再走佬一嘢扯到表姐失咗平衡差啲成個人跌咗喺到。好彩表姐啱啱用隻腳撐一撐先冇跌到。但係就係表姐呢個動作,雖然救咗佢等佢唔冇跌倒。但係亦都係因為佢呢個動作,令到佢原本合埋咗對腳,搞到宜家擘大咗,仲走晒光。。。。

呢個時候表姐即刻慶過火屎,當場鬧仔,個仔俾佢啊媽就一定喊㗎啦,表姐就繼續同個仔瞓話。呢個時候冇人敢出聲。我望吓企咗喺我隔離嘅三叔,望住表姐眼都唔眨,睇到口水都流埋。。。

之後表姐個仔喊到差唔多收聲嗰陣表姐先發現自己走晒光,即刻擰孭個身向第二邊然後即刻拉返低條裙。

個仔喊完終於肯慢慢逐個逐個叫人,表姐抱佢個仔上檯等佢慢慢食,其間表姐一路嗚低身喺佢個仔隔離開啲嘢俾佢食,又幫佢整細粒啲等佢個仔容易啲食。

我見個大陸啊叔一路都企喺表姐前面R水吹,我都知條友企喺嗰到一定唔會係吹水咁簡單㗎啦。咁我都走埋去睇吓,行到埋去先知個大陸啊叔表面上係同表姐吹緊水,但係實情係𥄫緊嘢。

表姐同佢三唔識七,又忙緊切嘢俾佢個仔食。所以表姐其實一路都好hea咁同個啊叔講嘢。我行咗埋去之後同表姐講嘢就當然大把嘢傾啦。之後變咗我同表姐雞啄唔斷咁,個啊叔見無癮,最後頂唔順行開咗。

表姐當時嗚低身走晒光

所以個啊叔為咗𥄫嘢先係咁同表姐R水吹,啊叔𥄫咗10分鐘左右,點知之後俾我走埋去就搞到佢冇得繼續𥄫 😂 😂

附件

多謝師兄分享。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-1-30 07:00 發表 查看引用來源
我咁耐冇出post,要大家等咗我咁耐,為咗補償大家同多謝各位嘅支持,等我出多多個post同大家share吓。

大家掛住我老婆之餘,有冇都掛住佢表姐呢?早排聖誕期間我同老婆,老婆啊嫲同三叔,老婆表姐同佢個仔,加埋另外2個親戚上咗佢哋 ...
真係把握能力極強, 堅!!  
多謝師兄分享

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-1-30 07:00 發表 查看引用來源

大家掛住我老婆之餘,有冇都掛住佢表姐呢?早排聖誕期間我同老婆,老婆啊嫲同三叔,老婆表姐同佢個仔,加埋另外2個親戚上咗佢哋 ...
🤤🤤🤤🤤好犀利嘅角度👏👏😋身材出眾🤭不同凡響🥳🥳好正呀!✌🏻🎉🎉

引用:

多謝分享 終於有update喇師兄 等到頸都長…
睇完阿嫂 表姐 有無表妹睇呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆