上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

真係好耐冇上過嚟,大家仲有冇掛住我老婆?定係已經唔記得咗佢呢?

今日悶悶哋上嚟𥄫吓,竟然見到我個po仲浮喺第一頁,唔知係呢個場真係冇人,定係你哋真係咁長情啦。不過點都好啦,難得上到嚟個po都仲喺面,點都會出返張相俾大家睇吓老婆近況嘅。

天氣暖返,老婆呢排都著得比較輕便啲。星期日喺佢大舅父到食飯,個內哋啊叔同我老婆傾緊啲珠寶嘢。老婆想買,個啊叔就喺ipad到show啲款俾老婆睇。

我就喺隔離打緊機,老婆本來全程翹住腳坐,但係老婆搵唔到佢想搵嗰啲款,個啊叔就攞咗部ipad去搵。搵到之後就遞返部ipad老婆。老婆放返平對腳,伸手去接ipad,接完再繼續睇,之後就出現咗呢個畫面。。。

老婆件jumper短褲個褲襠位好鬆,佢翹腳嗰陣係左腳搭住隻右腳嚟翹,所以佢隻左腳一放返落嚟之後條褲嘅褲襠就縮起晒。。成條底褲露晒出嚟。

我繼續好專心咁打機所以扮睇唔到,個啊叔同老婆繼續傾,老婆呢個pose維持咗差唔多15-20分鐘佢翹返對腳嚟坐先完,我諗到宜家個衰婆應該都仲唔知。

附件

回覆 6321# 最錫我老婆 的帖子

好掛住你老婆

好久不見了, 謝謝分享

師兄 你終於返黎啦

回覆 6321# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯⋯師兄⋯嫂夫人哩張露毛毛相真一絕😍😍😍

正呀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-13 14:10 發表 查看引用來源
真係好耐冇上過嚟,大家仲有冇掛住我老婆?定係已經唔記得咗佢呢?

今日悶悶哋上嚟𥄫吓,竟然見到我個po仲浮喺第一頁,唔知係呢個場真係冇人,定係你哋真係咁長情啦。不過點都好啦,難得上到嚟個po都仲喺面,點都會出返張相俾大家睇 ...
👏👏👏好野😋🥳終於👍🏻有得睇啦😍😍
謝謝師兄😂😂…….

亞嫂D西毛好似多左喎😄😄

引用:
原帖由 wwnick 於 2022-4-13 23:10 發表 查看引用來源
亞嫂D西毛好似多左喎😄😄
耐冇修係咁上吓啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-14 01:22 發表 查看引用來源

耐冇修係咁上吓啦
點會唔記得你
還記得有三叔
等你多post 相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆