上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

好掛住亞嫂😍😍😍

咁耐無見, 一黎就有毛毛睇, 正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-14 01:22 發表 查看引用來源

耐冇修係咁上吓啦
咁你多上來post靚相

回覆 984# 最錫我老婆 的帖子

終於等到ching更新,期待更多🤤🤤🤤

早2日同老婆炒大鑊,嘈埋啲濕碎嘢,到宜家都未好返。一早約好咗尋晚上我啊哥屋企食飯佢都唔出現,最後我自己單拖上去。

喺啊哥到食飯飲吓紅酒,最後開咗3-4支,飲到夜夜哋又攰攰哋,嬲起上嚟索性同啊哥講我留喺佢到瞓一晚。

可能陌生床瞓唔慣,宜家瞓瞓吓醒咗,上嚟𥄫吓順便post張食飯嗰陣偷影我大嫂嘅相 😝

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-17 05:33 發表 查看引用來源
早2日同老婆炒大鑊,嘈埋啲濕碎嘢,到宜家都未好返。一早約好咗尋晚上我啊哥屋企食飯佢都唔出現,最後我自己單拖上去。

喺啊哥到食飯飲吓紅酒,最後開咗3-4支,飲到夜夜哋又攰攰哋,嬲起上嚟索性同啊哥講我留喺佢到瞓一晚。

可 ...
謝謝師兄,飲大幾杯都影得咁精彩!

啊哥同大嫂有小朋友所以佢哋慣咗早起身,我雖然尋晚瞓得唔好但係聽到佢哋喺出面起晒身搞到我都唔好意思繼續瞓所以我9點幾都起咗身。

啊哥慣咗放假就會朝早帶個仔落去公園玩,玩完就順路買埋早餐返上樓食。咁我啊哥帶個仔出去我冇理由留喺佢屋企唔知做乜,所以我都自己提議話同佢一齊落去行吓。

就喺啊哥入咗房換衫嘅時候,大嫂就喺廳同佢個仔換衫同著鞋,而我就喺到等。。。好好彩竟然俾我見到呢個畫面。。。。

附件

大嫂對奶巧勁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-17 13:18 發表 查看引用來源
啊哥同大嫂有小朋友所以佢哋慣咗早起身,我雖然尋晚瞓得唔好但係聽到佢哋喺出面起晒身搞到我都唔好意思繼續瞓所以我9點幾都起咗身。

啊哥慣咗放假就會朝早帶個仔落去公園玩,玩完就順路買埋早餐返上樓食。咁我啊哥帶個 ...
👏👏正👍🏻😋精彩刹那間🎊🎉👏👏✌🏻…😏😏大嫂想佢比較下佢老婆嘅身材😁…要你知大嫂勁D.

回覆 6337# 最錫我老婆 的帖子

OMG 超正,期待更多好嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆