上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

等待樓主歸來,show 老婆比大家睇

我都想😍😍😍😍😍😍😍

老婆表姐講咗好耐話想買新電腦,但係我老婆就同佢講叫佢自己砌,平過買新。咁表姐就話佢同佢老公都唔識,唔想煩寧願俾錢買就算。

我個老婆就多事同表姐講話我識砌,我哋屋企部電腦都係我自己砌所以我可以幫佢手。啫係其實要我砌部腦俾佢表姐係咪應該問咗我想唔想先呢?

問都冇問過我就應承咗,咁冇計啦唯有硬食,但係夾咗好耐都夾唔啱時間,終於上個星期表姐放成個星期嘅假,夾啱上星期四我lunch見完個客就冇嘢要返公司做所以先終於可以去幫佢買機然後上去幫佢砌。

上到去得表姐同佢個仔喺屋企,同佢吹咗陣水之後就入佢間書房開工。之後成個下晝都係我有我喺書房搞機佢有佢同佢個仔喺廳。搞L咗我2個幾鐘最後都係砌唔完,原因唔講啦因為唔係重點。

咁之後佢話約咗我老婆食飯,叫我坐陣等埋佢老公收工返嚟接埋我哋一齊出去。咁我就去佢雪櫃攞多罐啤酒之後就出廳坐啦。表姐坐咗喺地下同佢個仔玩緊啲畫顏色同啲動物英文名分類嘅玩具。坐咗喺sofa之後先發覺原來表姐著住件大碼tshirt,不過因為佢坐地下所以佢下身俾張茶几遮住咗所以睇唔到佢件tshirt長定短。

我繼續坐喺sofa同佢吹水,但係我嗰陣個角度乜都睇唔到,咁我覺得難得上到嚟冇理由唔𥄫吓嘢咁傻仔㗎啫。

咁我扮晒嘢撩佢個仔講嘢,話叔叔都唔識啲動物英文叫乜喎,叫佢教我之類咁嘅廢話啦。咁我就跪咗喺地下,2隻手踭扒喺張几仔上面咁睇住個細路仔,其實係想個人高啲遠啲可以𥄫到表姐個下身。

呢個角度真係見到佢對腳多啲,佢件tshirt唔算太短,企起身應該到膝頭上少少,不過坐喺到就梗係短好多啦。見到表姐對玉腿已經有啲興奮,不過表姐一路都有搵手㩒住所以睇唔到佢有走光。

咁我繼續同佢個仔玩,問佢好多英文佢唔係指錯就唔識。咁做啊媽見到自己個仔喺人哋面前咁多嘢都唔識就梗係緊張啲㗎啦,表姐同佢個仔講平時你識㗎,做咩今日全部都指錯晒啊。表姐同一句說話講咗3-4次,驚死我唔知佢個仔平時係識,係今日唔知發咩瘟所以先唔識咁。。之後表姐繼續考佢個仔,佢個仔都係好似乜都唔記得咁,我都feel到表姐開始有啲cher,不過啲啊媽梗係想自己個仔喺人哋面前show到自己有幾叻嘅,所以佢咁大反應都係人之常情。

表姐好似越嚟越cher咁,係咁用手攞住啲動物問個仔呢個叫乜,呢個叫horse、呢個叫cow咁考佢個仔。。不過呢,你個仔叻定白癡其實我真係唔係好care。。。。我care嘅,係。。。

表姐咁激動,搞到走晒光啦,連俾我偷影埋都唔知 😝😝

之後可能表姐都覺得自己over咗,個仔都開始驚驚哋,佢先開始冷靜少少。之後表姐可能意識到自己有可能走光俾我見到之後就即刻坐返前啲用張几仔嚟擋住自己。咁我見佢咁嘅反應都醒水同佢講小朋友好叻㗎啦,識得仲多過我。之後扯開話題話點解通地都係lego。表姐就話佢個仔次次玩完都係咁。

咁我咪順手幫佢執返囉,有啲lego攝咗入sofa底,咁我咪扒低喺地下幫佢攞返出嚟囉,點知一扒低,竟然又俾我搵到個靚角度𥄫到好嘢。。。為確保安全,我執咗2舊上几仔俾表姐知道我真係幫佢執緊lego先,同埋都想make sure知道表姐係咪望緊我呢邊。我執完2舊之後表姐望吓我然後叫我唔洗執,之後講完就望實部睇電視。咁我就知道應該安全。。。。

我影完呢張相冇耐表姐老公就返,真係好L彩,如果唔係佢老公一入門口嗰嘢就會見到我影緊佢老婆裙底。

之後表姐換衫,坐佢老公車出去同老婆食飯。佢老公揸到咁上下要幫個仔買尿片,我同表姐就喺車等,表姐換咗條黑白間條短裙仔,搞到我耐唔耐都要回頭偷偷哋裝吓佢。。。

之後撩佢吹水,咁就大條道理望過去後面。同佢傾傾吓佢個仔飲緊水漏到成條頸都係水,表姐就一路同我傾計,但係對眼就望住個仔忙緊抹佢個仔條頸同衫,我又襯機會影佢。。

表姐抹完個仔之後望返過嚟我到,可能佢見我擰轉咗個身向住佢,所以我覺得佢又用隻手㩒住自己條裙想防走光。之後一路佢都係咁遮住,我同佢一路傾全程都你眼望我眼咁,所以我都唔敢望佢下身,驚佢知。係最尾佢又同個仔講嘢我先0.9秒再影到多一張。。。

最尾呢張仲有意外收鑊添,zoom近啲仲可以見到表張啲毛毛 😍😍

附件

真係一早硬哂!師兄又一博命傑作!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-15 07:09 發表 查看引用來源
老婆表姐講咗好耐話想買新電腦,但係我老婆就同佢講叫佢自己砌,平過買新。咁表姐就話佢同佢老公都唔識,唔想煩寧願俾錢買就算。

我個老婆就多事同表姐講話我識砌,我哋屋企部電腦都係我自己砌所以我可以幫佢手。啫係其實要 ...
師兄👍🏻👍🏻影相技巧好勁喎!🥳🎉✌🏻成功😛
😌師兄,你表姐知道咗你偷睇佢🤭😅😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-15 07:09 發表 查看引用來源

我個老婆就多事同表姐講話我識砌,我哋屋企部電腦都係我自己砌所以我可以幫佢手。啫係其實要 ...
真係望穿秋水等 update等到頸都長埋 ,師兄真係偷拍高手, 見到呢幾張相真係興奮莫名, 粉紅色底底真係好吸引。多謝師兄!

引用:

師兄真的為一個火種就嚟熄滅嘅forum 添上一點光芒!🙏🙏

回覆 6363# 最錫我老婆 的帖子

Woowww, 期待已久既更新🤤
都仍然係咁正😍🤤🤤

Thanks for your sharing

師兄果然有料到, 冇令大家失望, 繼續支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆