上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

尋日俾我發現咗樣嘢,話說上年新年期間同老婆喺個friend屋企開咗個新年party。尋日有個friend message我同我講嗰日喺個party入邊我老婆俾我哋其中一個男性朋友偷影。

我睇完佢個msg之後一頭薄水,即刻問佢邊個,同埋點解佢會知。之後個friend同我講咗係我哋其中一個friend (喺到叫佢KK啦)。咁我之後問點解佢會知。

個friend話KKsend咗俾佢睇,之後我未繼續問點解KK會send佢偷影我老婆嘅相俾佢睇之前佢已經即刻解釋話佢哋有次9吹身邊friend邊個索,佢係咁意講咗我老婆個名,佢仲要唔係凈係講咗我老婆一個嘅名,當中仲有另外2個女仔佢都有話索。佢話講完已經冇當過一回事,但後點知KK就因為咁以為佢對我老婆有興趣就send咗俾佢。

咁我再問佢點解隔咗咁耐先同我講,佢話點L樣同我講,都唔敢出聲啦。咁我又問佢點解隔咗成5個月宜家又走嚟同我講?

佢話佢同KK反咗臉,(我哋朋友圈close嗰啲都有聽講過佢哋反咗臉),佢話越嚟越覺得覺得KK好L有問題,私人恩怨所以反臉,順便同我講埋等我同我老婆小心啲KK呢個人。

咁我聽完就梗係扮嬲扮晒緊張佢影咗我老婆啲咩相㗎啦。個friend一開始就話佢收到已經即刻delete咗,點知我係咁cher佢到最後佢先話唔sure有冇delete,話要搵吓,我再cher都幾cher佢到最後先話搵到原來冇delete到,就send咗俾我。

佢話嗰陣班女圍埋傾計,佢哋傾緊啲女人衫褲鞋襪嘅嘢,佢話聽到個女仔(屋主)買咗對鞋我老婆話好靚,屋主就攞咗出嚟俾我老婆睇,之後我老婆仲試埋上腳。KK見到我老婆試鞋嗰陣條開叉裙開到好高show到對腳出嚟所以就偷影咗佢。

KK偷影呢2張相其實算影得都唔錯嘅,係捕捉唔到我老婆走光嗰吓失敗咗啲囉 😂

大家點睇?我係唔係除咗老婆個廢老三叔同個內哋啊叔之外,終於都搵到個新target嚟俾我哋去引呢?不過我仲未知同唔同老婆講好。

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:04 發表 查看引用來源
尋日俾我發現咗樣嘢,話說上年新年期間同老婆喺個friend屋企開咗個新年party。尋日有個friend message我同我講嗰日喺個party入邊我老婆俾我哋其中一個男性朋友偷影。

我睇完佢個msg之後一頭薄水,即刻問佢邊個,同埋點解 ...
😍😍😛雙腿好白呀😛👍🏻👍🏻好正😏🎉🥳

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:04 發表 查看引用來源

我睇完佢個msg之後一頭薄水,即刻問佢邊個,同埋點解 ...
好正喎!你想比佢偷影亞嫂?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 15:18 發表 查看引用來源
好正喎!你想比佢偷影亞嫂?
想好似引三叔咁引KK,不過老婆同KK都算幾friend,所以唔知老婆會唔會唔開心,講咗嘅話又唔知會唔會有反效果

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:21 發表 查看引用來源

想好似引三叔咁引KK,不過老婆同KK都算幾friend,所以唔知老婆會唔會唔開心,講咗嘅話又唔知會唔會有反效果
咁friend之前會唔會比KK偷影過?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 15:23 發表 查看引用來源
咁friend之前會唔會比KK偷影過?
唔明 邊個friend?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 16:40 發表 查看引用來源

唔明 邊個friend?
我意思係佢哋咁friend, 唔係邊個friend!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 16:50 發表 查看引用來源
我意思係佢哋咁friend, 唔係邊個friend!😂
哈哈 sorry 我宜家明啦
我知道嘅凈係得呢2張 佢仲有冇偷影過我老婆其他相我就唔知啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 16:59 發表 查看引用來源

哈哈 sorry 我宜家明啦
我知道嘅凈係得呢2張 佢仲有冇偷影過我老婆其他相我就唔知啦
你同佢熟唔熟?

師兄
你個 friend識貨
影到嫂嫂靚腿
quote]原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:04 發表 查看引用來源尋日俾我發現咗樣嘢,話說上年新年期間同老婆喺個friend屋企開咗個新年party。尋日有個friend message我同我講嗰日喺個party入邊我老婆俾我哋其中一個男性朋友偷影。

我睇完佢個msg之後一頭薄水,即刻問佢邊個,同埋點解 ... [/quote]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆