上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 17:02 發表 查看引用來源
你同佢熟唔熟?
都ok㗎,有時會講吓波(足球)仲會成日一齊打機

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 22:19 發表 查看引用來源

都ok㗎,有時會講吓波(足球)仲會成日一齊打機
咁可以試吓喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 22:22 發表 查看引用來源
咁可以試吓喎!😬
諗緊同唔同老婆講好,講咗可以同佢一齊引KK,會容易啲同多啲嘢玩。如果唔講就只可以約多啲出嚟俾機會KK見老婆,但就要靠佢自己自由發揮

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 23:23 發表 查看引用來源

諗緊同唔同老婆講好,講咗可以同佢一齊引KK,會容易啲同多啲嘢玩。如果唔講就只可以約多啲出嚟俾機會KK見老婆,但就要靠佢自己自由發揮
講咗你老婆會應承?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 23:29 發表 查看引用來源
講咗你老婆會應承?
唔一定㗎,佢同佢三叔一向都冇乜感情,佢舅父屋企個內地啊叔本來又係3唔識7,所以佢ok順我意陪我玩引佢哋。我啲friend佢唔係太熟佢都ok,不過佢同KK本身friend底所以唔知佢會唔會,暫時都未見過老婆引自己班friend所以我唔知

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 23:23 發表 查看引用來源

我覺得可以唔講住,第一次大家估估吓仲刺激。你有你觀察,佢哋各自猜度。

回覆 6371# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯阿嫂對腳勁正😍😍😍

引用:
原帖由 leeyiukong 於 2022-5-17 06:27 發表 查看引用來源

我覺得可以唔講住,第一次大家估估吓仲刺激。你有你觀察,佢哋各自猜度。
尼種綺麗絲緒,慢慢磨人,精神刺激嘅玩法🤭高手在民間!😅😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:21 發表 查看引用來源

想好似引三叔咁引KK,不過老婆同KK都算幾friend,所以唔知老婆會唔會唔開心,講咗嘅話又唔知會唔會有反效果
唔怕俾佢偷偷地影相之後又周圍send?阿嫂唔介意俾其他人影相咩?  (申,雖然聽到都覺得好正🤤🤤想做KK俾你地引了🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 23:50 發表 查看引用來源

唔一定㗎,佢同佢三叔一向都冇乜感情,佢舅父屋企個內地啊叔本來又係3唔識7,所以佢ok順我意陪我玩引佢哋。我啲friend佢唔係太熟佢都ok,不過佢同KK本身friend底所以唔知佢會唔會,暫時都未見過老婆引自己班friend所以我唔知 ...
可以試探下佢嘅!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆