上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

點解個 FD 可以同阿嫂有 E D 活動?三人行?

版主個 FD 幾時搵件黎 引返你呢

引用:
原帖由 leeyiukong 於 2022-5-17 06:27 發表 查看引用來源

我覺得可以唔講住,第一次大家估估吓仲刺激。你有你觀察,佢哋各自猜度。
好提議!我都有小小偏向唔講住,宜家我知道咗KK偷影過我老婆,佢又唔知我知,我可以當住佢面觀察佢嘅一舉一動。加上睇住我老婆喺乜都唔知嘅情況底吓俾KK𥄫其實仲刺激

樓主加油, 我地日後有眼福了
你老婆個大脾好正呀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-17 11:22 發表 查看引用來源

好提議!我都有小小偏向唔講住,宜家我知道咗KK偷影過我老婆,佢又唔知我知,我可以當住佢面觀察佢嘅一舉一動。加上睇住我老婆喺乜都唔知嘅情況底吓俾KK𥄫其實仲刺激 ...
都好呀,咁要早啲安排啦!😬

引用:
原帖由 我是康熙 於 2022-5-17 07:40 發表 查看引用來源
唔怕俾佢偷偷地影相之後又周圍send?阿嫂唔介意俾其他人影相咩?  (申,雖然聽到都覺得好正🤤🤤想做KK俾你地引了🤤🤤🤤
咁其實我同老婆一路以嚟咁周圍引人其實某程度上都預咗會有呢個風險,其實我哋呢年幾兩年晚晚同佢三叔住埋同一間屋,每個星期至少引佢1-2次,就算唔係引佢我老婆晚晚都喺佢面前屋企look睡衣睡裙又唔戴bra咁,你話佢三叔咁耐以嚟冇影過相我同老婆都唔信啦。咁引得人就預咗會俾人影㗎啦,既然預咗俾人影就更加控制唔到啲相會唔會俾人周圍send啦,所以都冇話介唔介意

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-17 11:22 發表 查看引用來源

好提議!我都有小小偏向唔講住,宜家我知道咗KK偷影過我老婆,佢又唔知我知,我可以當住佢面觀察佢嘅一舉一動。加上睇住我老婆喺乜都唔知嘅情況底吓俾KK𥄫其實仲刺激 ...
十分期待,祝一切順利,長玩長有。我哋先有得共享😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:04 發表 查看引用來源
尋日俾我發現咗樣嘢,話說上年新年期間同老婆喺個friend屋企開咗個新年party。尋日有個friend message我同我講嗰日喺個party入邊我老婆俾我哋其中一個男性朋友偷影。

我睇完佢個msg之後一頭薄水,即刻問佢邊個,同埋點解 ...
呢2張相都幾好J .
如果我係師兄你, 我會同你老婆講, 我覺得你有朋友話KK 人品有問題, 點都有D防備好D, 空穴來風 一定有原因, 邊個知KK 個心諗緊乜? 會唔會有乜野計劃, 我寧願少個普通朋友 好過增加自己危險, 而且仲要係有朋友講過佢人品有問題, 而且又偷拍你老婆喎..  正常人應該唔會咁做囉, 玩還玩, 風險控制好重要

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-17 11:35 發表 查看引用來源

咁其實我同老婆一路以嚟咁周圍引人其實某程度上都預咗會有呢個風險,其實我哋呢年幾兩年晚晚同佢三叔住埋同一間屋,每個星期至少引佢1-2次,就算唔係引佢我老婆晚晚都喺佢面前屋企look睡衣睡裙又唔戴bra咁,你話佢三叔咁耐 ...
因為記得你之前講過老婆俾內地阿叔影左走光透點send出群組嬲左😆
(不過其實好正下🤤
Ps, 大大可以再再再分享多啲平時屋企走光露點引誘事件同相,超級超級超級正🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

唔知點解呢排老婆錫身咗,平時嘅老婆喺屋企通常都係超級短褲或者短嘅睡裙,就算耐唔耐著吓大碼tee長度都唔會過膝頭。

但係呢排都密實咗,特別係呢2日佢竟然喺屋企著條勁長嘅大碼tee,仲要圓領上下都冇嘢睇。

我尋日就襯佢喺佢三叔個廁所到洗緊嘢嗰陣偷影咗佢嚟show俾大家睇我老婆忽然密實嘅look。

最多都係隱約透到條底出嚟咁大把 🤷🏻‍♂️

最後要到佢夜晚瞓咗覺先終於搵到機會偷影佢嘅瞓覺走光look嚟俾大家睇住先

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-22 14:50 發表 查看引用來源
唔知點解呢排老婆錫身咗,平時嘅老婆喺屋企通常都係超級短褲或者短嘅睡裙,就算耐唔耐著吓大碼tee長度都唔會過膝頭。

但係呢排都密實咗,特別係呢2日佢竟然喺屋企著條勁長嘅大碼tee,仲要圓領上下都冇嘢睇。

我尋日就襯佢 ...
唔緊要先,女人都係善變,我地都係睇佢心情做人

睇左咁耐第一次留言😜
hello ching

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆