上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

回覆 6399# 最錫我老婆 的帖子

有白色底褲仔同幾條毛毛睇吓都已經開心😍😍😍

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-22 14:50 發表 查看引用來源
唔知點解呢排老婆錫身咗,平時嘅老婆喺屋企通常都係超級短褲或者短嘅睡裙,就算耐唔耐著吓大碼tee長度都唔會過膝頭。

但係呢排都密實咗,特別係呢2日佢竟然喺屋企著條勁長嘅大碼tee,仲要圓領上下都冇

🤔大熱天氣…

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2022-5-22 14:58 發表 查看引用來源

唔緊要先,女人都係善變,我地都係睇佢心情做人

睇左咁耐第一次留言😜
hello ching
你好 歡迎歡迎

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-5-22 15:07 發表 查看引用來源
有白色底褲仔同幾條毛毛睇吓都已經開心😍😍😍
好過冇 😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-22 15:23 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-22 14:50 發表 查看引用來源
唔知點解呢排老婆錫身咗,平時嘅老婆喺屋企通常都係超級短褲或者短嘅睡裙,就算耐唔耐著吓大碼tee長度都唔會過膝 ...
咁佢不嬲都知我有影佢相呢鋪癮㗎啦,一拍拖嗰陣已經係咁,一向都隻眼開隻眼閉,點會無啦啦先發現,佢係唔知我po出嚟同人分享啫 😂 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-22 15:30 發表 查看引用來源

咁佢不嬲都知我有影佢相呢鋪癮㗎啦,一拍拖嗰陣已經係咁,一向都隻眼開隻眼閉,點會無啦啦先發現,佢係唔知我po出嚟同人分享啫 😂 😂
😌咁知道po咗出嚟,佢會有乜反應呢?為先推論😒

多謝師兄,好耐冇見過你老婆,請多關照po多啲你老婆的相和生活趣事🙏🏼

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-22 16:18 發表 查看引用來源

😌咁知道po咗出嚟,佢會有乜反應呢?為師兄同大家嘅"福祉"先推論咋!😒😒
我都唔知,唔敢想像佢會有咩反應

回覆 6404# 最錫我老婆 的帖子

Yes⋯⋯🤣🤣🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-22 21:16 發表 查看引用來源

我都唔知,唔敢想像佢會有咩反應
😌😒或者……🤔不便講😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆