上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-22 22:28 發表 查看引用來源

😌😒或者……🤔不便講😅😅
或者乜?可以pm我講

引用:
原帖由 givemeachance 於 2022-5-20 14:52 發表 查看引用來源

呢2張相都幾好J .
如果我係師兄你, 我會同你老婆講, 我覺得你有朋友話KK 人品有問題, 點都有D防備好D, 空穴來風 一定有原因, 邊個知KK 個心諗緊乜? 會唔會有乜野計劃, 我寧願少個普通朋友 好過增加自己危險, 而且仲 ...
唔多唔少都一定會對呢個人有介心

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-22 14:50 發表 查看引用來源
唔知點解呢排老婆錫身咗,平時嘅老婆喺屋企通常都係超級短褲或者短嘅睡裙,就算耐唔耐著吓大碼tee長度都唔會過膝頭。

但係呢排都密實咗,特別係呢2日佢竟然喺屋企著條勁長嘅大碼tee,仲要圓領上下都冇嘢睇。

我尋日就襯佢 ...
件衫依啲質地飛釘都應該好正🤤
咁薄同貼,成個胸形同奶頭形都應該會好清楚🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 我是康熙 於 2022-5-23 08:07 發表 查看引用來源
件衫依啲質地飛釘都應該好正🤤
咁薄同貼,成個胸形同奶頭形都應該會好清楚🤤🤤🤤🤤
👏👍🏻☕🤭咁呢個AV🤭正唔正😏

各位brother瞓咗未?
衰婆今晚唔知點解好有mood,自動波攞咗幾條戰衣出嚟著住俾我屌。佢試緊俾我揀邊條嗰陣俾我9秒9偷影咗佢 😂

附件

回覆 6415# 最錫我老婆 的帖子

估唔到遲瞓的鳥兒都有蟲吃~師兄晚安

引用:
原帖由 Tasteless 於 2022-5-24 00:33 發表 查看引用來源
估唔到遲瞓的鳥兒都有蟲吃~師兄晚安
C兄好波!粒 lin 的好骨子,屌完未?影塊西睇吓可以嗎?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-24 00:25 發表 查看引用來源
衰婆今晚唔知點解好有mood,自動波攞咗幾條戰衣出嚟著住俾我屌。佢試緊俾我揀邊條嗰陣俾我9秒9偷影咗佢 😂
師兄早晨~晨早眼前一亮🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-24 00:25 發表 查看引用來源
大清早起身…😲~嘩~😯好野🤩😛👍🏻有正野睇呀👏🏻👏🏻👏🏻師兄萬歲!🥳🥳😏砌咗幾鑊🤭😌嫂子滿足嗎?

引用:
睇嚟睇去,都係亞嫂對嘢最正!👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆