上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p576 有冇師兄有好介紹??

收藏  |  訂閱
8.7k  4.4m

引用:
原帖由 garyfood 於 2022-5-24 15:36 發表 查看引用來源
好似現到下身著黑色底底  
師兄好眼力 😜

你老婆咁正 , 梗係要金睛火眼啦

期待更多戰衣相呀 , 樓主加油 !

回覆 1005# 最錫我老婆 的帖子

終於等到可以睇阿嫂啦, 佢真係最正

回覆 6415# 最錫我老婆 的帖子

好正呀!!!!有無出廳裝下水同三叔傾下計呀?🤤🤤🤤🤤😆

尋晚同老婆2個人出咗去撐檯腳過2人世界,去咗屋企附近日本嘢。去到坐底其實仲早我哋2個都未肚餓所以就叫咗支大sake同啲小食同老婆飲返2杯先慢慢再叫嘢食。

同老婆吹水講吓笑吓話咁快就清咗支sak,咁咪叫多支囉。點知轉個頭又清埋,飲到慶慶哋我諗住叫夠2支同老婆打橫出門口㗎啦。點知老婆話想飲啤酒咁咪最後叫多支sake再加啤酒俾老婆囉。

飲到呢個位我同老婆2個都空肚所以其實已經high high哋,咁我見咁好mood咪同老婆講吓啲爛gag要佢估吓啲低能IQ題,估錯要罰囉。

咁話明底能IQ題啫係其實一般嘅正常人都唔會估到嘅on9問題啦,老婆第一題已經答唔到,咁我就同老婆講話佢嘅懲罰係要露對波出嚟俾我影。

啲女人醉又好清醒又好當然頭嗰幾次一撚定唔認數㗎啦,所以我預撚咗佢頭嗰幾題一定唔會收罰㗎啦。點知問到佢第4題諗住佢冇得瀨啦,點知個衰婆話唔撚公平因為啲問題太白痴佢唔係白痴所以答唔撚到。

咁ok啦,咁嗰個moment好有劈酒feel咁咪叫佢攞部電話出嚟玩骰盅囉,跟住佢又係輸,不過佢呢鋪都知冇撚得再賴㗎啦。

我叫佢係時候真係要露對波出嚟啦,跟住個衰婆望吓周圍,其實當時間嘢已經幾多人吓,我哋坐近牆邊,凈係我哋周圍都已經有3-4檯坐晒人。

跟住老婆反晒眼然後2隻手想扯低件衫就算,我即刻stop佢然後問佢咩叫露對波出嚟呀?對喎啫係一雙一對,唔撚係隻喎。之後個衰婆又喺到賴話我冇講清楚又呢樣嗰樣咁。

咁我都費事同佢嘈,殺佢一隻波先,之後老婆再望吓周圍,之後2隻手連埋連埋個bra拉低件衫。。露出佢乳暈。。。之後我專登拖延時間想佢露耐啲話佢露咗半隻波都冇唔撚得,之後老婆先再拉低啲俾我。。。

之後再同佢玩骰,我專登連輸幾鋪俾佢,壯大佢個膽然後同佢講咁撚串下鋪輸佢一定要乸起佢件衫露晒2邊出嚟。佢仲懶醒咁話我贏先講嘢。

咁我就梗係贏俾佢睇啦,衰婆到咗呢個位已經冇嘢好講啦,之後先死死哋氣咁係咁意乸起件衫。我繼續拖延時間,老婆勁驚周圍啲人見到佢燥住咁叫我"快撚啲影啦仆街" 😂 😂

之後肚餓食住嘢玩,老婆再飲多幾杯已經壯大晒個膽,最後呢鋪佢已經明顯冇之前咁騰雞

嗰個moment我同老婆已經慶晒,即刻埋單返屋企開佢波。臨瞓之前老婆千叮萬囑叫我收好啲相唔好俾人見到。佢今朝都仲要check我電話make sure我尋晚啲相收埋咗喺我個隱藏file入面佢先放心出門口 😂 😂

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-27 13:52 發表 查看引用來源
尋晚同老婆2個人出咗去撐檯腳過2人世界,去咗屋企附近日本嘢。去到坐底其實仲早我哋2個都未肚餓所以就叫咗支大sake同啲小食同老婆飲返2杯先慢慢再叫嘢食。

同老婆吹水講吓笑吓話咁快就清咗支sak,咁咪叫多支囉。點知轉 ...
對波很靚呀

謝師兄…👍🏻👏🏻👏🏻☕

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-27 13:52 發表 查看引用來源

同老婆吹水講吓笑吓話咁快就清咗支sak,咁咪叫多支囉。點知轉 ...
超正呀🤤🤤🤤👏🏻👏🏻波又堅廷👍🏻👍🏻
😍😍😍🤤☕好正👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 6435# 最錫我老婆 的帖子

認真好玩
😍😍🦾🦾

引用:

好正呀!亞嫂咁玩得!😉

夠勇 , 夠狼 , 大波 ,  pink lin , 兩公婆真係夢幻組合

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆