上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-27 22:42 發表 查看引用來源

天生,冇計🤷🏻‍♂️😂
謝師兄分享☕👏🏻👏🏻👏🏻
師兄有文路🤤呀嫂會盡露😅😛😛

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2022-5-27 17:56 發表 查看引用來源
亞嫂對波真係無得輸!又pink!亞嫂是否經常唔帶bra 出街?
出街通常都會戴bra嘅,除非係落一落樓好快返嗰啲啦

回覆 6435# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯嫂子對波好靚,兩粒的的又pink😍😍😍

你老婆琴晚好凍喎....長袖毛衣,等我黎撕...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-27 13:52 發表 查看引用來源
尋晚同老婆2個人出咗去撐檯腳過2人世界,去咗屋企附近日本嘢。去到坐底其實仲早我哋2個都未肚餓所以就叫咗支大sake同啲小食同老婆飲返2杯先慢慢再叫嘢食。

同老婆吹水講吓笑吓話咁快就清咗支sak,咁咪叫多支囉。點知轉 ...
阿嫂對波真係好正 ,見到都好想揸落去。

樓主真勇, 轉型做咗「思啲窿」嘅小弟間唔中上吓嚟都要讚一讚, 嫂夫人兩點有若搽咗顏色細蚊女般粉嫩; 想講講食肆大多都有 cctv , 仲大多數係 4k 解像度, 隨時樣都拍得清清楚楚, 祝樓主好運.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-28 07:57 發表 查看引用來源

樓主真勇, 轉型做咗「思啲窿」嘅小弟間唔中上吓嚟都要讚一讚, 嫂夫人兩點有若搽咗顏色細蚊女般粉嫩; 想講講食肆大多都有 cctv , 仲大多數係 4k 解像度, 隨時樣都拍得清清楚楚, 祝樓主好運.  :l ...
兄台有考慮☕👍🏻
不過一般細或中型公司,應該唔太著眼cctv高解像度,成本效益/工能性問題。
高解像度鏡頭除非好平價或街坊價!
小弟見解🤭😬9up!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-28 09:07 發表 查看引用來源

兄台有考慮☕👍🏻
不過一般細或中型公司,應該唔太著眼cctv高解像度,成本效益/工能性問題。
高解像度鏡頭除非好平價或街坊價!
小弟見解🤭😬9up! ...
所以祝樓主好運, 唔好有機拍到, 拍到唔好俾職員見到.  

亞嫂粒紛紅的好九正😍😍

第日出街食飯通知声,开定枱等你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆