上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

見到阿嫂雙乳就覺得口渴

師兄係間餐廳度玩咗幾次,真係完全無第二D客或職員留意到你地?

我十幾年前同女友去唱K,唱唱下色心起就揭起女友件衫揸波,揸咗一陣點知有職員開門入嚟送飲品,個男職員一入嚟即刻呆咗,連嘢飲都無放底就退返出去。

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-5-28 11:17 發表 查看引用來源
見到阿嫂雙乳就覺得口渴

師兄係間餐廳度玩咗幾次,真係完全無第二D客或職員留意到你地?

我十幾年前同女友去唱K,唱唱下色心起就揭起女友件衫揸波,揸咗一陣點知有職員開門入嚟送飲品,個男職員一入嚟即刻呆咗,連嘢飲都無放底 ...
我老婆好醒㗎,佢每次都周圍望咗肯定冇職員同冇人冇先露。你同佢定啦佢玩咗咁多年呢啲位佢仲醒過我。

咁你女友俾個職員見到對波有冇慶過火屎? 😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-5-27 23:59 發表 查看引用來源
嘩⋯嫂子對波好靚,兩粒的的又pink😍😍😍
佢嗰邊啲表姐表妹入面得佢一個係pink lin,遺傳咗佢老母啲基因

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:11 發表 查看引用來源

佢嗰邊啲表姐表妹入面得佢一個係pink lin,遺傳咗佢老母啲基因
你又知表姐表妹唔係?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-28 12:14 發表 查看引用來源
你又知表姐表妹唔係?😬
佢表姐啲走光露lin相我出過無數次啦,證明呢位同學冇追開我個帖啦,好撚hurt 😢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:23 發表 查看引用來源

佢表姐啲走光露lin相我出過無數次啦,證明呢位同學冇追開我個帖啦,好撚hurt 😢
佢得一個表姐?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-28 12:26 發表 查看引用來源
佢得一個表姐?
香港得一個 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:27 發表 查看引用來源

香港得一個 😂
咁表妹呢,有試過露點咩?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-28 12:35 發表 查看引用來源
咁表妹呢,有試過露點咩?😬
試過成功影到一次

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:37 發表 查看引用來源

試過成功影到一次
正呀!吸手波!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆