上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:11 發表 查看引用來源

佢嗰邊啲表姐表妹入面得佢一個係pink lin,遺傳咗佢老母啲基因
師兄又知外母乸係pink lin?莫非。。。

引用:
原帖由 bentayga 於 2022-5-28 21:28 發表 查看引用來源

師兄又知外母乸係pink lin?莫非。。。
唔覺意見到。。。唉唔好提啦 🤢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 21:42 發表 查看引用來源

唔覺意見到。。。唉唔好提啦 🤢
😌咁外母又睇到你望佢?🤭😅你d女人緣😅我哋恨都恨唔到。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-28 21:44 發表 查看引用來源

😌咁外母又睇到你望佢?🤭😅你d女人緣😅我哋恨都恨唔到。
梗係冇俾佢望到啦,C9走光我真係唔稀罕睇 🤮

老婆頭先喺疏化瞌著咗,之後叫佢起身去沖涼之後開佢波。點知個衰婆叫極都唔願起身

之後剷多佢幾嘢終於走咗去沖涼,宜家硬住等緊開佢波 😝😜

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-29 00:08 發表 查看引用來源
老婆頭先喺疏化瞌著咗,之後叫佢起身去沖涼之後開佢波。點知個衰婆叫極都唔願起身

https://i.postimg.cc/c6rmpj4b/8-CDF6333-85-BA- ...
見到咁嘅情景想唔硬都好難,點解唔一齊鴛鴦浴一路冲一路 砌。

回覆 6485# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯阿嫂恰吓都恰得咁sexy,如我在場嘅話已擒咗阿嫂🥰😍🤣

回覆 997# 最錫我老婆 的帖子

正!!!🤤最正都係阿嫂對波!!🤤

回覆 6485# 最錫我老婆 的帖子

嘩~有無又益三叔?🤤

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-29 00:08 發表 查看引用來源
老婆頭先喺疏化瞌著咗,之後叫佢起身去沖涼之後開佢波。點知個衰婆叫極都唔願起

師兄早☕…呀嫂咁sexy👍🏻🤤我又唸起😌"夜這"😝…咁刺激!

……😌倘若除掉那一些🤗夢寐以求激一點🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆