上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-8 11:54 發表 查看引用來源
身材差唔多,吊住引先…🤭🤭40086813

巧大包米...  

繼續期待...等j🤤🤤

路過推一回!!....

早幾日老婆個表姐生日,約咗佢一家人同我老婆,啊嫲同三叔一齊飲茶,飲完茶就周圍行吓食吓嘢飲吓嘢。嗰日表姐上身背心下身黑色短裙,雖然好簡單嘅衣著但係反而我覺得表姐佢好正。但係我都唔敢太亂嚟,眼都唔敢望多眼,點解?因為我黃撚咗。

話說個幾月前有一日我漏咗電話喺屋企,趕住開工上到車先發現自己冇帶電話,但係嗰日約咗客唔可以遲所以就冇返轉頭攞。

我朝早上完188,冇登出,就係咁就俾老婆發現咗我上188。好彩嘅係佢唔熟呢個場,冇發現到我個post。冇俾佢發現到我一路以嚟將佢無限量嘅相放咗上網,但係俾佢見到我同師兄嘅pm。

我有delete whatsapp嘅習慣,所以慣性就連188啲pm我每日都會順手清晒,所以又係好好彩,老婆凈係俾見到1-2個師兄回覆我嘅pm。

但係女人係好奇嘅動物,咁多下午刪除晒連所有我send出去嘅pm都冇晒佢當然覺得好有可疑,跟住佢就直接pm嗰2位師兄。。。

2位師兄就冇講啲乜嘅,同老婆講都係上嚟講吓啲男人嘢,吹吓水傾吓女女咁。我諗老婆最驚都係以為我上嚟溝女啫,咁起碼老婆知道啲同我傾嘅係師兄,我唔係上嚟為咗溝女。但係其中一位師兄就同咗老婆講我share咗老婆啲相俾佢都仲唔夠,連我偷影佢表姐同我大嫂啲相都講埋出嚟。。。。

唉,老婆都嬲咗好多日,最主要係嬲我偷影佢表姐仲要放上網。最後我要應承佢我唔會再share佢啲相同唔會再偷影佢表姐先收到科。所以我呢排要避吓風頭先冇上嚟。

亦都係因為咁,佢表姐生日嗰日我都盡量保持距離,費事又觸發起老婆嘅情緒。但係都有忍唔住襯老婆唔覺離遠偷影咗表姐飲嘢嘅look諗住留返日後回味吓嘅 😂

直到夜晚上表姐屋企食飯,食生日飯就梗係飲返杯㗎啦。食完high high哋就同表姐同佢老公,我同老婆,三叔,同埋表姐嘅2個friend圍埋喺張茶几仔到玩kings club。圍埋喺茶几仔就當然係坐地下,張几仔長長哋橢圓形,我同表姐雖然坐大家隔離但係我哋喺最邊邊所以其實正確啲嚟講我同表姐係喺大家嘅斜對面先啱。

但係正正因為張几仔係橢圓形,所以喺個邊邊啲角落頭位可以隱約見到少少表姐個膝頭,所以我大概估計到表姐當時應該係屈埋對腳咁坐。換句話說,啫係表姐著裙但係屈住腳坐地吓,認為張几仔遮晒所有人嘅視線所以唔怕會走光。

其實表姐咁諗又唔可以話佢錯㗎喎,當時張几仔真係擋晒表姐個下身,所以就算想𥄫都冇可能會𥄫到佢對腳中門大開。加上表姐到宜家都唔知我嘅為人,對佢嚟講當時全部都係佢親密嘅屋企人,老公又喺佢隔離,所以佢咁坐其實都好正常。

但係偏偏坐佢斜對面嗰個人,係我。

張几仔下面弧線收腳形,啫係正常人視線係唔會望到,但係如果揸住部電話由几仔嘅側邊底部伸過去嘅話,咁就係另外一個世界啦。

張几仔擋住晒表姐下身,正常人嘅視線唔會望到,同一個道理,我如果我喺下面伸部電話過去偷影,只要我隻手唔會伸得太長又或者個身唔好傾斜得太明顯嘅話,其他人一樣都唔會見到。

所以唯一另到我有顧慮嘅,就係成日覺得我老婆會𥄫住我嘅一舉一動。咁我冇計,唯有等睇吓會唔會臨走之前有機會。

玩多陣最後玩完一round,終於俾我等到。老婆襯未開新game之前去廁所,我襯老婆一入咗廁所,表姐老公掛住派牌,表姐個friend斟緊酒入啲新杯入面,確保冇人望住我呢邊嘅時候伸部電話過去,憑感覺求其對准狂㩒影相粒掣。。。

影完實在有啲驚,又擔心老婆出嚟見到我揸住部電話又起疑心。所以連相都唔敢睇嗱嗱聲收返部電話入褲袋就撩吓人講嘢。老婆喺廁所出嚟嗰陣我已經同緊人吹緊水所以老婆望落去應該唔會有啲咩懷疑。

成個gam眼我凈係影到呢一張相,到最後要去到執嘢走人,老婆攞咗啲杯同飲剩嘅酒入廚房,表姐老公送咗兩個friend落樓,表姐醉住喺到睇電話,我負責抹乾淨張几仔嘅時候。。。
發覺表姐嘅另一邊有人倒瀉咗啲酒,我就過去抹,襯表姐又唔為意嗰陣,先再影到多一張。

最後臨走入廁所屙尿嗰陣先敢攞啲相出嚟睇吓,嗰陣時先發現原來表姐條under咁透,即刻J都硬埋。最後得2張影可以keep,其他都好模糊。

坐uber返屋企嗰陣老婆要我俾部電話佢check,佢睇咗我個唱薄之餘仲check埋我個隱藏folder。好彩我預先張啲相收得靚,老婆乜都發現唔到。

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-6-22 14:39 發表 查看引用來源
早幾日老婆個表姐生日,約咗佢一家人同我老婆,啊嫲同三叔一齊飲茶,飲完茶就周圍行吓食吓嘢飲吓嘢。嗰日表姐上身背心下身黑色短裙,雖然好簡單嘅衣著但係反而我覺得表姐佢好正。但係我都唔敢太亂嚟,眼都唔敢望多眼,點解?因為我 ...
🎉👏🏻👏🏻🥳🥳🥳👏🏻師兄👍🏻回歸☕有睇頭👏🏻👏🏻🤗多謝師兄
透視薄質🤩🤩🤤至誘惑😝見到🤤😛毛毛😛我至愛😍😍
🤩🤩🤩好正呀😛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-6-22 14:39 發表 查看引用來源
早幾日老婆個表姐生日,約咗佢一家人同我老婆,啊嫲同三叔一齊飲茶,飲完茶就周圍行吓食吓嘢飲吓嘢。嗰日表姐上身背心下身黑色短裙,雖然好簡單嘅衣著但係反而我覺得表姐佢好正。但係我都唔敢太亂嚟,眼都唔敢望多眼,點解?因為我 ...
好正呀!表姐條under好sexy!多謝ching分享!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-22 14:43 發表 查看引用來源
好正呀!表姐條under好sexy!多謝ching分享!😬
E+個個都會著尼類啦!…唔會似以前大媽裝🤭🤭🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-22 15:34 發表 查看引用來源

E+個個都會著尼類啦!…唔會似以前大媽裝🤭🤭🤭
你啲人妻都係?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-22 16:11 發表 查看引用來源
你啲人妻都係?
乜唔係你D老相好咩😝🤣😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-22 17:06 發表 查看引用來源

乜唔係你D老相好咩😝🤣😂
一啲啲啦!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆