上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 01:43 發表 查看引用來源
各位師兄細佬我冇事,咁耐冇上嚟唔係因為俾老婆發現咗我出post俾佢禁制。佢其實到宜家都未發現呢個post,只係知道我上嚟喺pm到send咗幾張相俾人咁大把,所以大家唔洗擔心。我都唔怕同大家講埋,呢段時間我哋屋企經歷咗唔少變 ...
恭喜師兄👏🏻👏🏻👏🏻☕👍🏻😌老婆有喜🙏🏻🙏🏻🥳😁😆👏🏻 Happy!

佢細妹嫩👏🏻👏🏻😅但😌冇乜睇頭喎!😒
多謝師兄😏又添新角色分享👏🏻👏🏻☕😅

回覆 6539# 最錫我老婆 的帖子

恭喜樓主快做爸爸!
小姨身體好正!期待小姨更多靚相 同你老婆嘅孕照 XD

引用:
原帖由 kaiga 於 2022-9-4 08:45 發表 查看引用來源
恭喜樓主快做爸爸!
小姨身體好正!期待小姨更多靚相 同你老婆嘅孕照 XD
👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻多靚相 同你老婆嘅孕照 XD

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 01:43 發表 查看引用來源
各位師兄細佬我冇事,咁耐冇上嚟唔係因為俾老婆發現咗我出post俾佢禁制。佢其實到宜家都未發現呢個post,只係知道我上嚟喺pm到send咗幾張相俾人咁大把,所以大家唔洗擔心。我都唔怕同大家講埋,呢段時間我哋屋企經歷咗唔少變 ...
恭喜師兄老婆有喜就快做爸爸。
有空多啲 post 小姨 同老婆 d 相。

多謝各位師兄嘅祝福,我上返嚟就係想share吓個小姨仔,希望我啲偷拍技術冇生疏啦。

之不過大家連我老婆啲孕照都想睇?大肚婆喎,都有興趣㗎咩?

引用:
恭喜師兄做老豆啦!呢個姨仔有冇之前果個正!😉
話晒後生女,點都正嘅!期待你多啲分享!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 11:31 發表 查看引用來源
多謝各位師兄嘅祝福,我上返嚟就係想share吓個小姨仔,希望我啲偷拍技術冇生疏啦。

之不過大家連我老婆啲孕照都想睇?大肚婆喎,都有興趣㗎咩? ...
有架🤭👍🏻見過全裸嘅😌孕照都可以好"靚"㗎!👏🏻🙏🏻🙏🏻第一個新生命!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 11:31 發表 查看引用來源

之不過大家連我老婆啲孕照都想睇?大肚婆喎,都有興趣㗎咩? ...
應該兩三個月起,每隔一兩個星期就要同老婆大人影番啲大肚婆相作為留念。
而家唔似老一背嘅父母,生三、四、五個,時下女性一生之中有幾多次大肚?

恭喜師兄做爸爸,我都想睇你老婆大肚相同姨仔走光相呀

引用:
Woowww!恭喜chinggg🥳🥳歡迎隨時回歸,最緊要小心小心😏🤘🤘
阿嫂個妹好正,佢係家有無真空?🤤🤤🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆