上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

]我姨仔喺屋企嘅衣著其實唔算sexy,雖然喺屋企通常唔會戴bra,但係著嘅都係普通tshirt短褲或者連身長裙。

呢段時間喺外夫外母到住話晒都唔係自己主場,唔熟個環境所以仲未敢太放,亦都唔係太了解姨仔嘅個性。例如係佢對嘅觀察程度高唔高,又或者對於自己走唔走光嘅敏感度又去到邊,對我呢個姐夫又會唔會仲有啲避忌或者甚至呼會唔會反感呢?呢啲所有嘢喺我未了解清楚之前我都唔敢太搏,所以影佢相嘅時候我都會就住就住,暫時盡量離遠啲會安全啲。

以下呢幾張係我so far喺呢邊住咗咁耐影到嘅相。

So far以我觀察我姨仔嚟睇,佢唔算係好lady嘅25歲女仔。啫係出街都唔會特別要化返個妝先出得街嗰啲女仔,大多數都係求其淡妝或者甚至呼唔化妝出街佢都唔care。喺屋企亦都唔會話因為有個陌生人喺到而特別care自己形態,仲有時幾粗魯吓添。所以個人暫時覺得佢真係real,唔會係扮晒嘢嗰啲妹妹仔。

呢張係最近影到佢喺sofa睇電話,外母煮好飯佢臨起身幫手開飯嗰嘢俾我捕捉到佢擘開對腳落sofa起身嗰一剎那嘅畫面 ✌️✌️

附件

後生女正呀 繼續努力呀師兄

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-6 15:09 發表 查看引用來源
400964944009649340096492我姨仔喺屋企嘅衣著其實唔算sexy,雖然喺屋企通常唔會戴bra,但係著嘅都係普通tshirt短褲或者連身長裙。

呢段時間喺外夫外母到住話晒都唔係自己主場,唔熟個環境所以仲未敢太放,亦都唔係太了解姨 ...
話晒後生女應該都唔差。佢係咪冇你老婆就大波?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-6 15:19 發表 查看引用來源
話晒後生女應該都唔差。佢係咪冇你老婆就大波?
我老婆大波啲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-6 15:20 發表 查看引用來源

我老婆大波啲
有冇摷佢啲bra睇吓乜嘢size?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-6 15:20 發表 查看引用來源

我老婆大波啲
👏🏻👏🏻👏🏻☕多謝師兄分享👍🏻😏……慢慢嚟!😉拍嘅角度正!🤗👍🏻👍🏻
呀嫂大波正好多😌👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-6 15:09 發表 查看引用來源
]我姨仔喺屋企嘅衣著其實唔算sexy,雖然喺屋企通常唔會戴bra,但係著嘅都係普通tshirt短褲或者連身長裙。

呢段時間喺外夫外母到住話晒都唔係自己主場,唔熟個環境所以仲未敢太放,亦都唔係太了解姨仔嘅個性。例如係佢對嘅觀 ...
呢張好正!應該都仲有大把機會,希望師兄可以影到更多傑作!😬

引用:

呢段時間喺外夫外母到住話晒都唔係自己主場,唔熟個環境所以仲未敢太放,亦都唔係太了解姨仔嘅個性。例如係佢對嘅觀 ...
話曬你都係佢姐夫唔算外人,所以應該唔會太設防顧忌你。
日後應該有好多機會影到走光相, 到時記得多啲分享畀我哋呀。

回覆 6551# 最錫我老婆 的帖子

wow。。。條粉紅色底褲仔好正囉😍😍😍

小心駛得萬年船.師兄小心為上!比老婆發現就好大獲🥲加油👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆