上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 10:05 發表 查看引用來源

除非本身有體臭,年青女性係有一種女性香味吸引你。
😌"貼身香"🤭師兄應該都聞過…😉.…

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 08:39 發表 查看引用來源
會唔會屋企冇人?如果冇咪可以試吓囉!去佢個廁所都好吖!😉
外父外母半退休狀態所以基本上日日都會喺屋企,就算佢哋成日夜晚出去打牌但係就輪到姨仔同我老婆喺晒屋企,所以真係未試過冇人喺屋企。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-7 11:21 發表 查看引用來源

外父外母半退休狀態所以基本上日日都會喺屋企,就算佢哋成日夜晚出去打牌但係就輪到姨仔同我老婆喺晒屋企,所以真係未試過冇人喺屋企。
咁就冇辦法啦!咁唯有影多啲佢啲走光相啦!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-7 11:21 發表 查看引用來源

師兄😌身體還好吧 !☕尼期😌忍得幾辛苦吓😉.…

多謝師兄, 粉紅底褲正呀, 繼續加油, 亦都要小心行事

引用:

有冇諗過要紮炮十個月,有冇解決方案?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 14:25 發表 查看引用來源

有冇諗過要紮炮十個月,有冇解決方案?
……師兄😏🤭好貼題(引人入 X )喎!😌👏🏻👏🏻👏🏻😅. .加多句"無肉(慾)令人瘦(獸)😅🤣🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-7 14:37 發表 查看引用來源

……師兄😏🤭好貼題(引人入 X )喎!😌👏🏻👏🏻👏🏻😅
過來人,算係有啲經驗。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 14:43 發表 查看引用來源

過來人,算係有啲經驗。
咁你點解決?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 14:44 發表 查看引用來源
咁你點解決?😉
最原始嘅方法,就係搵五姑娘。
唔通真係出去搵外援玩咩,咁樣好對老婆唔住,雖然話十個月,但開頭幾個月同最後一兩個月,我哋都會有魚水之歡。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆