上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 17:01 發表 查看引用來源

師兄努力,泵大老婆嗰肚咁就可以試下,包你回味無窮。
我就係唔想有小朋友!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 17:05 發表 查看引用來源
我就係唔想有小朋友!😂
唔想都冇所謂 ,大肚婆都係得幾個月你玩 ,但係之後十幾廿年你要辛苦。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 17:15 發表 查看引用來源

唔想都冇所謂 ,大肚婆都係得幾個月你玩 ,但係之後十幾廿年你要辛苦。
係呀!😂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 16:45 發表 查看引用來源

同大肚老婆做別有一番風味
…😌冇此機會🤭🤣😅😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 17:15 發表 查看引用來源

…😌一般大肚婆都幾難揾!
🤭返咗屋企尼埋啦!🤣😅😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 14:25 發表 查看引用來源

有冇諗過要紮炮十個月,有冇解決方案?
路過搭咀,早幾年三年抱兩,紥炮頭尾加埋有廿個月,諗翻十個月好快過,除咗返工,其餘所有嘢都係圍繞住個大肚婆,同埋一放假就係去產檢買BB嘢,真係冇乜時間照顧細佬,間中隔個禮拜大肚婆會幫吓手,有時口含手打,有時興起就屌埋,好睇大肚婆狀態

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 14:58 發表 查看引用來源
咁都好吖!聽講話大肚婆多水啲,係唔係?😉
應該話陀B期間少造咗,餓得耐一埋牙兩邊都好好反應,同埋見到大肚婆碌嘢特別硬,插得爽佢又多水啲

引用:
原帖由 不毛之地 於 2022-9-7 17:52 發表 查看引用來源

路過搭咀,早幾年三年抱兩,紥炮頭尾加埋有廿個月,諗翻十個月好快過,除咗返工,其餘所有嘢都係圍繞住個大肚婆,同埋一放假就係去產檢買BB嘢,真係冇乜時間照顧細佬,間中隔個禮拜大肚婆會幫吓手,有時口含手打,有時興起就屌埋,好睇大 ...
好老公,好老豆!😬

引用:
原帖由 不毛之地 於 2022-9-7 17:56 發表 查看引用來源

應該話陀B期間少造咗,餓得耐一埋牙兩邊都好好反應,同埋見到大肚婆碌嘢特別硬,插得爽佢又多水啲
不過產後3個月就一定要扎炮😝😝

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 17:01 發表 查看引用來源

師兄努力,泵大老婆嗰肚咁就可以試下,包你回味無窮。
真係好L正,對波谷大兩個Cup,乳暈乳頭又會漲大,嗰時叫老著件背心同吊帶黑絲屌,High到我差啲走火

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆