上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 18:13 發表 查看引用來源

為咗老婆好,一定要忍
這個一定啦,唔好因為一時之快毀滅個森林🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-8 07:24 發表 查看引用來源
哈哈~餓咗咁耐屌返夠本🤪🤩
大家都有需要!😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 14:57 發表 查看引用來源

最原始嘅方法,就係搵五姑娘。
唔通真係出去搵外援玩咩,咁樣好對老婆唔住,雖然話十個月,但開頭幾個月同最後一兩個月,我哋都會有魚水之歡。 ...
我都係多得五姑娘幫手,好彩有個姨仔現兜兜喺到日對夜對,呢排諗佢仲多過我老婆

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 16:45 發表 查看引用來源

同大肚老婆做別有一番風味
係就係,不過硬係驚整親佢個肚,搞到成日就住就住咁。老婆都有叫我唔洗咁驚,但係始終都自己骨肉放心唔落,所以我哋淨係後推完事

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:13 發表 查看引用來源

我都係多得五姑娘幫手,好彩有個姨仔現兜兜喺到日對夜對,呢排諗佢仲多過我老婆
同姨仔啱唔啱傾?佢有冇男朋友?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:16 發表 查看引用來源

係就係,不過硬係驚整親佢個肚,搞到成日就住就住咁。老婆都有叫我唔洗咁驚,但係始終都自己骨肉放心唔落,所以我哋淨係後推完事
可能你老婆唔夠喉!😂
聽啲師兄講大咗肚會需要大咗!😬

引用:
原帖由 不毛之地 於 2022-9-7 18:08 發表 查看引用來源

真係好L正,對波谷大兩個Cup,乳暈乳頭又會漲大,嗰時叫老著件背心同吊帶黑絲屌,High到我差啲走火
對波真係谷到好撚大,但係老婆對pink lin。。。。唉。。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:19 發表 查看引用來源

對波真係谷到好撚大,但係老婆對pink lin。。。。唉。。。。
深色咗?😂

引用:
原帖由 我是康熙 於 2022-9-8 06:50 發表 查看引用來源
正呀ching!!!! 有無飛釘圖also?🤤🤤🤤
Btw, 想問係咪得我只見最後一張係大圖?其他都係好細圖??發現依個貼啲新舊po都係得返最尾張相有大圖🥲🥲其他變晒好細圖 ...
呢個問題我都想問大家,我post就post晒所以大頭,但係淨係得最後嗰張先睇到,有冇人知咩料?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:13 發表 查看引用來源

係咪日日夜夜都幻想同姨仔…………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆