上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:16 發表 查看引用來源

係就係,不過硬係驚整親佢個肚,搞到成日就住就住咁。老婆都有叫我唔洗咁驚,但係始終都自己骨肉放心唔落,所以我哋淨係後推完事
……咁呀嫂E+都應該幾渴求喎!…👍🏻😌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:16 發表 查看引用來源

係就係,不過硬係驚整親佢個肚,搞到成日就住就住咁。老婆都有叫我唔洗咁驚,但係始終都自己骨肉放心唔落,所以我哋淨係後推完事
真係唔知點解,當年老婆都係咁同我講,我要、我要……唔怕囉,唔好插咁入就得㗎喇。可能大肚婆因為個bb頂住個 子宮所以特別需要。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:19 發表 查看引用來源

對波真係谷到好撚大,但係老婆對pink lin。。。。唉。。。。
……有得有失🤭…

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:18 發表 查看引用來源
同姨仔啱唔啱傾?佢有冇男朋友?
傾就冇乜嘢好傾㗎啦,始終同佢差10幾年,佢性格又比較內斂所以大家都好係啲客客氣氣嘅普通對話。
之前聽老婆講過佢同條仔散咗,宜家應該都仲係單身

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:19 發表 查看引用來源
可能你老婆唔夠喉!😂
聽啲師兄講大咗肚會需要大咗!😬
大肚婆真係需求大咗,佢大肚嗰時特別主動搵我救火。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:19 發表 查看引用來源

對波真係谷到好撚大,但係老婆對pink lin。。。。唉。。。。
真係好麻煩,除咗要買大肚衫畀佢之外,仲要幫佢買啲新胸圍。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:24 發表 查看引用來源

係咪日日夜夜都幻想同姨仔…………
當然啦,不過隨咗FF之外每逢𥄫到嘢抽到水都會有返啲真嘢回味住嚟解決嘅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:29 發表 查看引用來源

大肚婆真係需求大咗,佢大肚嗰時特別主動搵我救火。
……即係有得屌就盡力滿足佢😌😏

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:31 發表 查看引用來源

真係好麻煩,除咗要買大肚衫畀佢之外,仲要幫佢買啲新胸圍。
……你果時冇其他幫手咩?(外母)

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:26 發表 查看引用來源

……咁呀嫂E+都應該幾渴求喎!…👍🏻😌
佢本身都渴㗎喎,所以對我嚟講冇分必。不過因為就住就住唔撚爽所以自己反而少咗。但係同佢say no都要好小心,唔可以俾佢以為我覺得佢身材走咗樣而厭棄佢,你知啲大肚婆對呢樣嘢好敏感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆