上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:31 發表 查看引用來源

當然啦,不過隨咗FF之外每逢𥄫到嘢抽到水都會有返啲真嘢回味住嚟解決嘅
……如果揾到姨仔嘅隨身內衣🤭聞下😛仲正😋

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:34 發表 查看引用來源

……你果時冇其他幫手咩?(外母)
我意思係陪佢一齊去買。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:35 發表 查看引用來源

佢本身都渴㗎喎,所以對我嚟講冇分必。不過因為就住就住唔撚爽所以自己反而少咗。但係同佢say no都要好小心,唔可以俾佢以為我覺得佢身材走咗樣而厭棄佢,你知啲大肚婆對呢樣嘢好敏感 ...
……又係㗎!(大肚婆對呢樣嘢好敏感 ...)。希望呀嫂生完再收身似表姐😋🤭🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:41 發表 查看引用來源

我意思係陪佢一齊去買。
……哦,你陪佢買衫啫!🤭…正常喎!😁

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:37 發表 查看引用來源

……如果揾到姨仔嘅隨身內衣🤭聞下😛仲正😋
嗅覺刺激腦神經中樞,令到下身充血。   正

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:31 發表 查看引用來源

真係好麻煩,除咗要買大肚衫畀佢之外,仲要幫佢買啲新胸圍。
我老婆買定咗好多啲餵奶背心本身已經連埋胸圍,雖然佢未需要著住,但係佢有著過上身俾我睇。嗰啲背心設計係方便餵奶之餘,仲會因為餵完奶對lin會唔舒服所以啲背心入面個胸圍部份好撚鬆身㗎喎。老婆對波唔細所以平時佢啲bra好少離罩,但係著住呢啲背心佢坐喺到已經離晒罩成對波睇晒

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:43 發表 查看引用來源

嗅覺刺激腦神經中樞,令到下身充血。   正
……同感😋👍🏻好刺激呀!😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:29 發表 查看引用來源

傾就冇乜嘢好傾㗎啦,始終同佢差10幾年,佢性格又比較內斂所以大家都好係啲客客氣氣嘅普通對話。
之前聽老婆講過佢同條仔散咗,宜家應該都仲係單身 ...
咁咪好多機會喺屋企!咁咪多啲機會見到佢走光囉!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:31 發表 查看引用來源

當然啦,不過隨咗FF之外每逢𥄫到嘢抽到水都會有返啲真嘢回味住嚟解決嘅
可以抽到水咁正Tim呀!掂到個胸?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:45 發表 查看引用來源
咁咪好多機會喺屋企!咁咪多啲機會見到佢走光囉!😬
所以我希望佢嚟緊打後一年都冇拖拍 😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆