上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:35 發表 查看引用來源
我最後都係冇call,驚唔醒都俾我嘈醒。不過我再whatsapp多佢一次,確實佢真係冇讀,而且最後上線係零晨3點幾。至少可以肯定佢唔係喺床睇緊電話。。。

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然 ...

噢..........正
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

https://i.postimg.cc/L52WDmgk/D296-AA01-2326-4-F13 ...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-24 00:26 發表 查看引用來源

唔明,佢裸睡喎,啲相都好明顯佢都冇著底褲點會有痕?
我的意思是平時都有著底褲,須然當時裸睡但都應該有底褲痕,同 bra 痕一樣。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

https://i.postimg.cc/L52WDmgk/D296-AA01-2326-4-F13 ...
師兄今鑊真係搵命搏,如果姨仔醒咗就大檸樂,家變都有份呀!

回覆 6815# 最錫我老婆 的帖子

Wow。。。個pat好正。。。好想推😍😍😍

回覆 6829# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯勁呀師兄⋯
好多毛毛⋯好想奶囉😍😍😍

正呀, 既然姨仔有全裸瞓的習慣,咁就唔使偷拍走光相咁辛苦啦,呢排你攞正牌入佢間房執嘢,大好機會可以偷偷裝部針孔鏡喎,最好買部靚啲高清和有zoon功能的,隨時隨地在手機上都可以𥄫啦,分分鐘可能有意外驚喜,例如拍到姨仔夜晚DIY,可能會用玩具喎,第二日入去拆返走就唔怕會比姨仔有日無意中發現啦,錄抵咗到時記得截圖post上來同大家分享啊

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-24 11:45 發表 查看引用來源

我的意思是平時都有著底褲,須然當時裸睡但都應該有底褲痕,同 bra 痕一樣。
😏👍🏻…我認為🤭佢之前果晚係著…

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-9-25 15:09 發表 查看引用來源
正呀, 既然姨仔有全裸瞓的習慣,咁就唔使偷拍走光相咁辛苦啦,呢排你攞正牌入佢間房執嘢,大好機會可以偷偷裝部針孔鏡喎,最好買部靚啲高清和有zoon功能的,隨時隨地在手機上都可以𥄫啦,分分鐘可能有意外驚喜,例如拍到姨仔夜晚DIY ...
😌不如裝微Cam,睇住佢瞓著咗先再入去影🤭🤔佢胸部乳頭仲會唔會係粉紅呢?

回覆 1091# 最錫我老婆 的帖子

下次佢再去街一定要等佢返黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆