上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-24 01:22 發表 查看引用來源

想就梗係想㗎啦
姨仔過左三張野未?好有半熟味道

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-25 15:14 發表 查看引用來源

😏👍🏻…我認為🤭佢之前果晚係著…
引死人咩

引用:
原帖由 friendho 於 2022-9-26 11:56 發表 查看引用來源
簡直殺死人呀

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-26 13:04 發表 查看引用來源

引死人咩
所以☺️要like👍🏻爆!🤭🤭😂😂

🤨自從睇到姨仔嘅蜜桃臀 😒……搞到我念念不忘!😟…

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

https://i.postimg.cc/L52WDmgk/D296-AA01-2326-4-F13 ...
Ching無敵勁🤤🤤好正!!!好好J!!🤤 期待遲啲有埋裸上半身的🤤🤤🤤

好想啜你老婆D奶

如果你係我老婆嘅忠實粉絲,你哋終於等到呢幾張相啦。
我呢排唔係想消失唔上嚟,係我個錫身姨仔又最強防守上身,我乜都影唔到冇嘢post所以先冇出post。我諗除咗夜晚入佢房之外,應該真係好難睇到佢啲乜,挨我真係搞佢唔掂。

Anyways,冇姨仔睇,我都仲有個老婆嘅。有師兄pm我話真係好想睇吓我老婆宜家咩身形,雖然我老婆已經封咗身唔再同我一齊露,但係其實我呢排一路都有嘗試偷影佢。但係佢又小出街,就算出都唔會著得特別性感,喺屋企又著住啲勁大件又鬆身嘅衫褲,所以真係冇乜嘢好影。

不過尋晚老婆沖涼嗰陣我入咗去屙尿,屙完篤尿老婆洗緊個頭,見老婆沖緊啲洗頭水瞇埋咗眼。我呢啲獵食者真係充滿晒獵食應有嘅本能反應,個腦都未反應隻手已經自動波打開電話個cam,一嘢影埋去。

不過獵食者有本能反應唔代表好撚醒,我9秒9影完個腦先識反應。但係嗰陣我老婆已經擘返大對眼,我仲戇鳩鳩咁揸住部電話企撚咗喺到。

老婆見到即刻遮住對波想屌,但係隔離其實就係佢老豆老母間房,就算開住水但係因為咁近同有回音其實都好容易會俾佢哋聽到。老婆就唔敢大聲屌,淨係用臉部表情叫我死返出去。

我心諗橫掂都俾佢見到梗係影多2張先啦,老婆終於知道掙扎都唔會有用,最後頹廢look企喺到睥住我睇住我影埋最後2張先走人 😂

大家放心我冇死到,不過我唔搵命搏大家有點會有機會終於可以見到我老婆大肚嘅全裸照呢? 😝 🫰

引用:
原帖由 friendho 於 2022-9-26 11:56 發表 查看引用來源
28, 定29

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-26 13:19 發表 查看引用來源

所以☺️要like👍🏻爆!🤭🤭😂😂

🤨自從睇到姨仔嘅蜜桃臀 😒……搞到我念念不忘!😟…
你唔係淨係對我老婆有興趣咋咩?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-25 17:59 發表 查看引用來源

😌不如裝微Cam,睇住佢瞓著咗先再入去影🤭🤔佢胸部乳頭仲會唔會係粉紅呢?
咁大project?我對啲偷拍cam一無所知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆