上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-3 14:10 發表 查看引用來源

今日同老婆傾開佢姨仔,隨口問原來姨仔得26 😂
咁後生!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-3 14:10 發表 查看引用來源

今日同老婆傾開佢姨仔,隨口問原來姨仔得26 😂
👏🏻👏🏻正😌😏後生🤭可喂(嗒得)🤭😅😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-10-3 14:14 發表 查看引用來源

👏🏻👏🏻正😌😏後生🤭可喂(嗒得)🤭😅😂
應該仲好嫩口!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-3 14:16 發表 查看引用來源
應該仲好嫩口!😬
可能仲係乳頭pink 🤭😉😛😛

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-10-3 14:18 發表 查看引用來源

唔出奇吖!😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-24 11:45 發表 查看引用來源

我的意思是平時都有著底褲,須然當時裸睡但都應該有底褲痕,同 bra 痕一樣。
以前識個網友佢話自己都係愛裸睡, 喺屋企好似男人著孖煙囪(有親戚探嘅幾日除外), 三角褲痕跡會好淺.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-3 14:26 發表 查看引用來源

以前識個網友佢話自己都係愛裸睡, 喺屋企好似男人著孖煙囪(有親戚探嘅幾日除外), 三角褲痕跡會好淺.
可能女性褲頭橡筋冇男性緊箍,又或者佢著條三角褲係比較鬆身少少。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-10-3 14:18 發表 查看引用來源

你哋越估我就越撚想知,你哋明唔明日日見撚住佢成日差啲差啲但係就係見唔撚到嗰種滋味有幾難受 😭😭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-3 14:52 發表 查看引用來源

你哋越估我就越撚想知,你哋明唔明日日見撚住佢成日差啲差啲但係就係見唔撚到嗰種滋味有幾難受 😭😭
…明嘅!😏…仲好想知佢塊唇咩顏色添!
…忍住呀!等機會!……師兄穩住👌🏻👍🏻

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-10-3 14:45 發表 查看引用來源

可能女性褲頭橡筋冇男性緊箍,又或者佢著條三角褲係比較鬆身少少。
淨係著孖煙囪就冇三角褲痕跡, 老虎對上個家姐喺屋企都有見佢只著鬆身衫同類似孖煙囪短褲, 有時提佢上下走光小弟見到就唔好.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆