上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

有排看,有排小弟好唔得闲

各位brother好,好耐冇上嚟,因為比較忙,不過主要原因都係因為姨仔冇嘢俾我影,所以都冇乜嘢可以上嚟開post講。

不過並唔代表我有放棄過,因為我硬係相信就算最勁嘅防守,都總會有輸"波"嘅一日嘅。

尋晚同外父外母成家出去食飯,食完飯之後坐返外父車返屋企途中老婆同外母經開超市要買啲嘢。

去到超市附近冇位泊車,咁老婆就話佢同外母落去買就得我哋停埋一邊等佢哋就唔洗浪費時間。我問老婆洗唔洗我同佢哋去,佢哋話我都唔識買佢哋啲屋企嘢所以唔洗我跟埋去,咁我咪同外父同個姨仔喺車到等囉。

外父就停埋一邊,佢揸7人車,後面啲位仲闊過前面所以通常都係姨仔坐前面留後面舒服啲嘅位俾我老婆同外母坐。

咁停埋一邊之後我同外父傾開啲投資嘢咁就繼續傾埋落去,咁我喺後座,諗住傾計所以就坐咗喺中間位成個人挨咗喺佢哋前面啲seat位到諗住方便啲傾計都好正常。

傾開投資佢就諗住搵張卡片俾我叫我搵佢問嗰陣就搵唔到個銀包。咁佢就開燈搵,原本我挨個身上嚟純粹真係諗住傾計,況且㗎車人面黑媽媽都唔會𥄫到啲咩㗎啦。但係嗰一刻外父開撚咗燈就唔同講法啦。

外父一開燈搵銀包,我就望吓坐喺隔離一路冇出過聲嘅姨仔,竟然走晒光仲離埋罩!!!

都話防守幾勁,都會有輸"波"嘅一日㗎啦。只係我冇諗過會喺一個我完全冇心去𥄫嘅情況底吓終於俾我見到姨仔粒lin!!

好彩我本身已經揸住電話喺手睇緊啲財經新聞,先可以好順手咁影到呢個歷史性嘅時刻。

所以話世事嘅嘢就係咁撚神奇,呢幾個月我日捕夜捕想影我姨仔走光露lin都硬係影唔到,點知要等到無啦啦坐坐吓車老婆話要買啲嘢,外父搵唔到個銀包先等到呢個突破。

附件

好正呀!都好似幾大粒,不過仲好粉!對波原來都幾大,又白又滑!多謝師兄分享!睇吓幾時可以睇埋妹妹!😉

師兄好野, 我地個個都知你係鍥而不捨既人, 你把握力又強, 多謝你, 姨仔既第一點

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-20 14:11 發表 查看引用來源
好正呀!都好似幾大粒,不過仲好粉!對波原來都幾大,又白又滑!多謝師兄分享!睇吓幾時可以睇埋妹妹!😉
我偷偷哋入佢房嗰次咪影過佢妹妹囉,我咁搵命搏影完你轉個頭就唔記得咗 🤬🤬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-20 14:22 發表 查看引用來源

我偷偷哋入佢房嗰次咪影過佢妹妹囉,我咁搵命搏影完你轉個頭就唔記得咗 🤬🤬
記得!不過冇近鏡,淨係見到毛毛吖嘛!😉
見埋條罅就正啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-20 14:26 發表 查看引用來源
見埋條罅就正啦!😉
咁你又有你嘅道理嘅 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-20 14:28 發表 查看引用來源

咁你又有你嘅道理嘅 😂
辛苦你啦!😉
仲有冇機會入佢房?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:35 發表 查看引用來源
我最後都係冇call,驚唔醒都俾我嘈醒。不過我再whatsapp多佢一次,確實佢真係冇讀,而且最後上線係零晨3點幾。至少可以肯定佢唔係喺床睇緊電話。。。

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然 ...
我老婆有時半夜訓覺會熱到除晒衫,我一早見到佢好似你姨仔,大大個pat pat 向住我,我如果硬緊就會慢慢攞支KY出尼,搽好之後就一下突襲老婆,佢就人未醒先呻吟

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-20 14:26 發表 查看引用來源
見埋條罅就正啦!😉
我上次啲相咪睇到條罅囉

https://i.postimg.cc/4ydwmr50/92723976-481-F-4-DCB-B95-A-7-F79-FE4213-B8.jpg

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆