上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-21 03:11 發表 查看引用來源

軟熟就真,因為之前抽水摸過,不過粒lin嘅顏色張相影到出嚟同我親眼睇到嘅顏色其實就有啲出入。
可能車入面盞燈太白喺正上面照落去一個咁黑嘅環境所以影出嚟睇落好似好淺色咁,但係我當時對眼睇到其實好似係偏向深啲嘅紅 ...
…師兄😌🤭入夜囉!…今夜,你會不會~來?😏

仲有冇偷入佢間房睇佢全相?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
重溫緊舊圖🤤ching可唔可以要多次表姐試裙呢次露點張大圖🤤無左 覺得超正超好J!!!! Thx🙏🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-28 15:48 發表 查看引用來源
自從我提過同我friend個老婆喺泳池游水嗰陣條泳褲透o西佢啲毛出嚟之後已經有師兄PM我問我有冇呢個人妻嘅相。之後我講埋我偷影過佢嘅露點相之後仲更加多師兄PM我想我send俾佢哋睇。
其實洗乜PM逐個逐個send咁煩啫,我喺 ...
依個友人之走光露點無左大圖亦都係超可惜!!!🤤😣

引用:
原帖由 我是康熙 於 2022-10-26 01:17 發表 查看引用來源

依個友人之走光露點無左大圖亦都係超可惜!!!🤤😣
師兄唔比😣係可惜!

比你頂住先:😅

https://0-o.biz/live2210/

路過推一推先🤤🤤🤤

尋晚瞓得好差,其實已經全日留咗喺屋企,但係仲攰撚過返工,點解?

好簡單啫,我哋買咗張pad舖喺地下等第時個B出世可以俾佢爬嚟爬去,點知我姨仔就話好舒服,成日當咗張pad係佢第2張床咁俾佢攤唞。

佢尋日喺屋企著咗條比較短嘅波褲,所以全日我就睇住佢咁嘅樣攤喺我面前

本來佢呢啲衣著其實我已經見慣不怪,但係尋晚開飯嗰陣又俾我揩到佢對波,搞到我全日慶烚烚,夜晚4點幾都瞓我到淨係諗住佢全裸咁瞓喺我隔離間房,最後終於都忍唔住。。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 13:40 發表 查看引用來源
尋晚瞓得好差,其實已經全日留咗喺屋企,但係仲攰撚過返工,點解?

好簡單啫,我哋買咗張pad舖喺地下等第時個B出世可以俾佢爬嚟爬去,點知我姨仔就話好舒服,成日當咗張pad係佢第2張床咁俾佢攤唞。

佢尋日喺屋企著咗條比較短嘅波 ...
都好養眼!😬

計身形呀嫂正好多,最正應該係你大嫂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 13:40 發表 查看引用來源

佢尋日喺屋企著咗條比較短嘅波 ...
……

😌真難頂🤤…

…夜晚4點幾都瞓我到淨係諗住佢全裸咁瞓喺我隔離間房,最後終於都忍唔住。。。。
……

😏咁師兄,你跟住…🗣️好想知呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆