上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後去房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽到自己個心跳到彭彭聲, 姨仔間房入面乜聲我都聽唔到。

跟住我好輕力好輕力咁開姨仔房門,我諗淨係扭開佢度門呢個動作我都用咗差唔多成分幾鐘。。。

之後用電話屏幕嘅光照入去,隱約見到姨仔對腳。。。冇郁。。冇反應。。。

之後入房,掩埋門口。。。好靜好靜好靜咁行埋去。。。我驚我入房嗰陣整到有任何聲如果姨仔嗰一刻擘大眼嘅話我就仆街,所以我兜咗去姨仔床頭個位到睇定啲先。。。

等咗陣都冇動靜,姨仔都算瞓得幾冧。。。我先晚晚影佢相。。。

1張,2張,3張。。。。當我想再繼續影嘅時候,我望吓時間已經5點幾,我外父好多時6點鬆啲就會起身,我唔知佢會唔會早醒,因為太接近外父起身嘅時間,諗清楚都係搏唔過。。。於是決定走人。

出早姨仔房之後我上返床,老婆仲瞓到豬豬咁,我就慢慢睇返啱啱影嘅相,慢慢欣賞姨仔個身體。。。之後就忍唔住J起上嚟。。。J都未J完已經聽到外父開房門嘅聲,望吓時間,真係6點都未夠,仆街好撚彩我警覺性高識早啲撇。

J完瞓返,瞓到9點幾老婆叫醒咗我話佢肚餓。成隻喪屍咁起身出去煮早餐佢食,出到廳見到姨仔喺廳,煮埋早餐俾佢。

之後坐低食嗰陣我仲係成晚冇瞓咁款,姨仔問我做乜咁攰。。。我求其答佢話唔知點解瞓唔到,心入面諗其實我尋晚入你房偷影你全裸,所以冇乜點瞓過。。。之後姨仔食完早餐仲沖咗杯參茶俾我。

本帖最近評分記錄
  • 月影偷情 威望 +10 👍🏻👍🏻👍🏻 2022-11-3 15:41

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後好房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...
正呀!今次好淸楚見到啦!辛苦師兄啦!👍😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後好房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...
辛苦哂.謝分享!👍

正, 好想後推
你老婆條腿 你姨仔個patpat ...
真係正

引用:
原帖由 givemeachance 於 2022-11-3 14:56 發表 查看引用來源
正, 好想後推
你老婆條腿 你姨仔個patpat ...
真係正
我姨仔個pat真係唔係講玩,好撚正。
早幾日搬嘢嗰陣我剩機用條J頂到佢幾嘢,唔係講笑,好撚舒服

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 15:01 發表 查看引用來源

咁有冇比佢知你抽水?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 15:01 發表 查看引用來源

……
🤭👏🏻👏🏻👍🏻姨仔個pat,😏想奶條罅😋🗣️好正呀!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-3 15:02 發表 查看引用來源
咁有冇比佢知你抽水?
我抽水點會俾人知咁明顯 ? 😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 15:05 發表 查看引用來源

我抽水點會俾人知咁明顯 ? 😆
咁醒!👍😬

引用:

有無機會可以食到姨仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆