上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後去房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...
……
師兄又一次做凸務(mission impossible !)☕☕👍🏻👍🏻👍🏻🗣️配服🙇非常任務!

師兄加油!

回覆 7041# 最錫我老婆 的帖子

唔係 個個 都忍得住 唔進入

回覆 7041# 最錫我老婆 的帖子

嘩⋯正呀,個姿勢好摟屌咁囉😍😍😍同埋勁多毛毛⋯好正😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-11-3 16:25 發表 查看引用來源
嘩⋯正呀,個姿勢好摟屌咁囉😍😍😍同埋勁多毛毛⋯好正😍😍😍
係呀😌姨仔多毛毛⋯好正😍😉…

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-11-3 16:58 發表 查看引用來源

係呀😌姨仔多毛毛⋯好正😍😉…
好誘惑!唔知多唔多水!😬

其實明知屋企有其他男人都著成咁,都預咗比人𥄫啦,根本就係引人犯罪

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後去房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...

若果師兄下次個心定啲,再Zoom近影清楚姨仔個鮑魚仔咁就真係堅正囉﹗

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-3 17:16 發表 查看引用來源

若果師兄下次個心定啲,再Zoom近影清楚姨仔個鮑魚仔咁 ...
………
👍🏻☕😏😌我同意.……應該好D。

😁師兄今晚可能上嚟答題😌🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-11-3 17:42 發表 查看引用來源

………
👍🏻☕😏😌我同意.……應該好D。
我都同意!😬

嘩⋯正呀,個姿勢好誘惑!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆