上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

啱啱收到老婆message,內容係:

“啱啱搬緊你啲舊黑碟落地,嗚低身放低完起身嗰時我條帶跌咗成條裙鬆開咗跌咗落嚟,俾佢睇到0西死野最衰都係你!!”

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:04 PM 發表 查看引用來源
尋晚ot到勁夜,因為走嗰時已經好夜同好眼瞓,我公司亦都好近我老媽子屋企所以就索性返咗老媽子到瞓咗晚。

啱啱起身記起今朝有人送床去我屋企,所以啱啱message老婆提佢。老婆話佢已經醒咗等緊,司機話大概10分鐘內會到。
我就問佢宜家著緊啲咩。。。衰婆話佢著緊咩都冇用唔關我事因為我都唔喺屋企。
我咪同佢講我已經起咗身返緊嚟囉。。

氹兩氹衰婆終於落搭 send咗張相俾我睇佢宜家著緊咩。。 ...
正相。👍👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:51 PM 發表 查看引用來源
老婆同意入房!
佢宜家應該已經同我哋賓妹一齊喺司機隔離執緊野!!
我亦都啱啱離開咗公司準備起程返歸!!
幻想住老婆真空著住條吊帶裙 喺個男人隔離鬆0西身走0西光咁執緊野下面已經硬0西。好緊張!! ...
直情烏前對住司機整理床單……成對及手波比司機望到應一應……

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:24 PM 發表 查看引用來源
司機已經到咗。。。我仲等緊轉車。。。頂。。。
然後又點呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
阿嫂隻肥gap脹仆仆ㄧ定好好屌!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
你老婆好玩得👍👍👍
繼續留意你的即時報道😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 02:36 PM 發表 查看引用來源

“啱啱搬緊你啲舊黑碟落地,嗚低身放低完起身嗰時我條帶跌咗成條裙鬆開咗跌咗落嚟,俾佢睇到0西死野最衰都係你!!”

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04: ...
成個系比司機大佬望到……你老婆都出水了……等你回家;細聲在你耳朵說……老公我系痕等你拮拮

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:51 PM 發表 查看引用來源
老婆同意入房!
佢宜家應該已經同我哋賓妹一齊喺司機隔離執緊野!!
我亦都啱啱離開咗公司準備起程返歸!!
幻想住老婆真空著住條吊帶裙 喺個男人隔離鬆0西身走0西光咁執緊野下面已經硬0西。好緊張!! ...
又硬哂,一陣是否試新床?
試完記得即時報導。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 02:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04: ...
咁精彩?你老婆有無講之後點呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
p.1 優質股
p.3 seminar內的露點。。。
p.4+5 老婆屋企等送貨
我第一偏文俾人ban咗話因為我淨係講走光,冇提及任何性誘惑,呢次我有講埋我同老婆因為走光引人引到自己都越嚟越大食,冇違規冇離題啦卦。

呢排睇咗好多露出嘅文,睇到自己都忍唔住要share下自己同老婆嘅野。基本上我都係有舖露出癮,同老婆拍拖到結婚,佢由一個怕羞妹,俾我調教到玩得又露得。
我同佢都好鐘意影 ...
阿嫂個躉,狗仔一流!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆