上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 14:37 發表 查看引用來源
梗係好,不過要去泰國喎!
泰國都ok嘅,我未去過泰國,本身一路都好想去,不過我老婆冇興趣所以一直都冇機會去。不過唔可以俾老婆知我去泰國,實唔會信係出差trip,所以呢樣嘢要認真諗諗佢。

話同男性朋友去得唔得呀 ?
另外 , 如果去得成 , 人妻個仔又點安排呢 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-15 15:11 發表 查看引用來源

泰國都ok嘅,我未去過泰國,本身一路都好想去,不過我老婆冇興趣所以一直都冇機會去。不過唔可以俾老婆知我去泰國,實唔會信係出差trip,所以呢樣嘢要認真諗諗佢。 ...
係呀!近近地大陸咪算囉!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 16:37 發表 查看引用來源
係呀!近近地大陸咪算囉!
對,大陸兩日一夜或三日二夜已經非常好的。

泰國VILLA係正
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-15 15:11 發表 查看引用來源

泰國都ok嘅,我未去過泰國,本身一路都好想去,不過我老婆冇興趣所以一直都冇機會去。不過唔可以俾老婆知我去泰國,實唔會信係出差trip,所以呢樣嘢要認真諗諗佢。 ...

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-15 16:26 發表 查看引用來源
話同男性朋友去得唔得呀 ?
另外 , 如果去得成 , 人妻個仔又點安排呢 ?
人妻個仔擺喺佢啊媽到幾日應該唔係問題,之前我哋上大陸玩都係咁

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-15 16:51 發表 查看引用來源

對,大陸兩日一夜或三日二夜已經非常好的。
大陸梗係好玩啦,不過我未去過泰國,個friend講完搞到我勁上去啫 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-15 22:37 發表 查看引用來源

大陸梗係好玩啦,不過我未去過泰國,個friend講完搞到我勁上去啫 😂
咁你要有護照先去到

ching 幾時出發?
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-15 22:37 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-15 22:53 發表 查看引用來源
咁你要有護照先去到
呢個唔係問題,我哋對上嗰次出門係同我屋企人去,我老母好驚唔見護照所以佢永遠都係幫所有人keep護照嗰個因為佢覺得佢先係最小心嗰個。上次去完返嚟我都未攞返所以我本護照仲喺我老母屋企,我隨時去攞返我老婆都唔會知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆