上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.4m

回覆 8666# 最錫我老婆 的帖子

樓主好幸福,旅途愉快

回覆 8666# 最錫我老婆 的帖子

期待師兄😅四月之旅卜過愉快👏🏻😅🤭

但係出入境會蓋印, 到時點講都無用, 建議去完一返黎即刻毀屍滅跡, 話唔見左, 申請過本新既
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-16 11:12 發表 查看引用來源

呢個唔係問題,我哋對上嗰次出門係同我屋企人去,我老母好驚唔見護照所以佢永遠都係幫所有人keep護照嗰個因為佢覺得佢先係最小心嗰個。上次去完返嚟我都未攞返所以我本護照仲喺我老母屋企,我隨時去攞返我老婆都唔會知 ...

樓主plan trip 途中仲有無偷拍人妻沖涼呀😏😏

師兄, 你既甜蜜性愛之旅 plan 好晒未呀 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-28 15:41 發表 查看引用來源
經過2星期嘅孤獨 受盡相思之苦 終於等到老婆回歸之日。我今日專登請咗日假陪老婆二人世界 老婆今朝返到嚟屋企之後第一件事就梗係同佢覆雨翻雲 大戰30回合 彌補翻過去2個多星期嘅相思之苦。

事後老婆沖涼換衫準備一 ...
個 post正到無朋友,追左幾日先睇到呢樹,多謝分享

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-26 08:03 發表 查看引用來源
追開嘅師兄應該都知我啊哥有個大波老婆,講起我啊哥同啊嫂我哋都成差唔多半年冇見,雖然我哋成日都會喺whatsapp傾計,但係尋晚上佢哋到打邊爐先真係呢半年幾內第一次見。

上到去得我啊哥喺到,大嫂原來落咗去樓下做gym。坐 ...
我覺得激凸比老露點更吸引

師兄幾時出發呀?等你報告呀

各位旅行就未去啦,不過人妻病咗宜家喺佢屋企

今日帶個新仔出街睇盤,中途收到人妻message問我喺邊得唔得閒,同佢講帶緊新人同睇盤,之後佢就話冇嘢。

追問之後先知原來佢病咗,仲發燒,叫我做完嘢先揾佢。我知如果我問佢洗唔洗上去睇佢同佢去睇醫生佢實會話唔洗。病住仲要湊仔係一件好辛苦嘅事,我相信呢到好多有小朋友嘅師兄師姐都會同意,所以我諗住直踩去佢屋企揾佢。

我見仲有時間就同新仔講我有個friend病咗要上去睇睇佢,不過之後真係有客要湊同有盤要睇,帶得新人出嚟就冇得側側膊唔去,所以局住要叫新仔跟埋嚟,起碼買碗粥上去俾人妻食吓都好呀。

上到去入屋見到人妻真係冇得休息,見佢面青口唇白咁坐喺地下陪緊個仔玩。人妻見我上咗嚟都嚇咗一跳,不過佢見到我帶埋個新仔入嚟先最呆滯。我即刻解釋因為一陣仲要帶佢見客睇盤,但係又擔心佢所以先逼於無奈同埋佢一齊上嚟。

人妻病到死死吓同埋理解個情況所以佢都冇乜嘢。我放低碗粥之後就埋去睇吓佢點,當時人妻個仔喺人妻對腳中間玩緊。有小朋友嘅父母可能都應該知道好多時同小朋友鍾意扒嚟扒去玩,如果唔想下下起身或者用手捉返啲小朋友埋身嘅話可以將個小朋友放喺自己對腳中間,咁自己對腳就可以圍住個小朋友,咁就可以唔洗郁個身都可以避免啲小朋友扒咗去。

當時人妻就喺咁樣俾個仔喺自己對腳中間玩,我坐埋去之後個新仔都跟埋過嚟同人妻say個hi,其實我都明白個新仔當時有幾尷尬。嚟到個三唔識七嘅人屋企,企又唔係,坐又唔係,又要點都要打個招呼,所以唯有跟住我過人妻到say個hi,say完個hi又冇理由行開亂咁周圍坐,所以佢hi完一路跪咗喺地下等我 😂 😂

問人妻佢覺得點,人妻話佢喉嚨痛,周身好似俾人打完咁,同發緊高燒。一路講人妻都係咁嘅姿勢坐喺地下。

之後一路同佢傾去唔去睇醫生嘅呢段時間,我都留意到新仔對眼嘅視線周不時都會望住人妻腳之間嘅位置。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆