上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:12 發表 查看引用來源
各位旅行就未去啦,不過人妻病咗宜家喺佢屋企
咁人妻其實有冇走光 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:12 發表 查看引用來源
各位旅行就未去啦,不過人妻病咗宜家喺佢屋企
咁都正常嘅!😬

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-4-3 15:15 發表 查看引用來源

咁人妻其實有冇走光 ?
你睇吓啲相咪知囉,我有3張咁清楚嘅大圖

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:13 發表 查看引用來源
今日帶個新仔出街睇盤,中途收到人妻message問我喺邊得唔得閒,同佢講帶緊新人同睇盤,之後佢就話冇嘢。

追問之後先知原來佢病咗,仲發燒,叫我做完嘢先揾佢。我知如果我問佢洗唔洗上去睇佢同佢去睇醫生佢實會話唔洗。病住仲 ...
睇到少少白色底褲仔😍😆

人妻話佢對上嗰次病睇完醫生之後有啲食剩咗嘅藥喺到,佢想食咗嗰啲之後休息陣睇吓會唔會好啲先,所以最後都冇去睇醫生。我想俾人妻休息所以最尾亦都冇去到見客,交低啲嘢俾新仔叫佢試吓自己solo搞掂。

人妻啪咗啲藥應該瞓咗半個鐘左右,我啱啱先𠱁咗佢個仔瞓晏覺所以宜家先有時間上嚟出post 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:30 發表 查看引用來源
人妻話佢對上嗰次病睇完醫生之後有啲食剩咗嘅藥喺到,佢想食咗嗰啲之後休息陣睇吓會唔會好啲先,所以最後都冇去睇醫生。我想俾人妻休息所以最尾亦都冇去到見客,交低啲嘢俾新仔叫佢試吓自己solo搞掂。

人妻啪咗啲藥應該瞓 ...
咁好好睇住人妻啦,洗唔洗幫佢安排埋晚餐?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 15:27 發表 查看引用來源
睇到少少白色底褲仔😍😆
點止少少白色抵褲仔?睇真啲 😝

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 15:32 發表 查看引用來源
會,不過你知醫生開啲藥幾勁㗎啦,我諗佢有排昏迷不醒

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:34 發表 查看引用來源

會,不過你知醫生開啲藥幾勁㗎啦,我諗佢有排昏迷不醒
.....
😏😌咁你有時間咪會.....😆😆🤭🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 15:32 發表 查看引用來源
其實晚餐都係之後嘅事,頭先lunch飲咗啲酒,宜家有啲獸性,反而我喺到諗宜家會唔會有可能偷影到佢 🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆