45 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
44  4.4m

好揸手靚股……前的的厚厚鮑魚……必多汁……從後及到她的妹妹型態

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:52 PM 發表 查看引用來源

佢都算多水容易濕,由其係每次知道自己走緊光嗰時妹妹自自然然就會開始濕
你見她走光;在她耳邊講……你好姣……又多汁……她很hi

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

我通常同佢講 
“你對lin俾邊個邊個睇0西啦 你以後點面對佢呀?”
“你對lin俾人睇0西仲竟然濕到咁乜原來你咁淫架咩吓?”
“你估邊個邊個feel完你對波之後係唔係宜家諗住你嚟打梗飛機吖嗱”
呢類型嘅說話,通常佢都會high到YY咁 ...
你話你對奶比男人全及……才能顯示你大波好身材……你話你塊面紅卜卜;好想就地正發呢……

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:20 AM 發表 查看引用來源

雖然唔算得上係大波,但係佢波型真係唔錯,大小適中啱我口味
及手中波好好揸

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:24 PM 發表 查看引用來源
司機已經到咗。。。我仲等緊轉車。。。頂。。。
一定飛丁比送货大佬及……

試新床……你企上新床除褲先……等老婆含下條嘢……喂下她的咀仔做午餐😋😋😋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
着住底底直接地引你九硬……妹妹開始有水印;漲卜卜……等你拮

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:51 PM 發表 查看引用來源
老婆同意入房!
佢宜家應該已經同我哋賓妹一齊喺司機隔離執緊野!!
我亦都啱啱離開咗公司準備起程返歸!!
幻想住老婆真空著住條吊帶裙 喺個男人隔離鬆0西身走0西光咁執緊野下面已經硬0西。好緊張!! ...
直情烏前對住司機整理床單……成對及手波比司機望到應一應……

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 02:36 PM 發表 查看引用來源
啱啱收到老婆message,內容係:

“啱啱搬緊你啲舊黑碟落地,嗚低身放低完起身嗰時我條帶跌咗成條裙鬆開咗跌咗落嚟,俾佢睇到0西死野最衰都係你!!”

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04: ...
成個系比司機大佬望到……你老婆都出水了……等你回家;細聲在你耳朵說……老公我系痕等你拮拮

你老婆引到送货司機九硬硬……??

本帖最近評分記錄

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆