分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
36  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
呢排睇咗好多露出嘅文,睇到自己都忍唔住要share下自己同老婆嘅野。基本上我都係有舖露出癮,同老婆拍拖到結婚,佢由一個怕羞妹,俾我調教到玩得又露得。
我同佢都好鐘意影相,大家都係因為影相而認識。拍拖時期成日周圍去影相,影影下我會成日偷影下佢走光之類嘅相。影得多咗之後佢次次問我影嚟做乜,又驚俾人睇到,我就會氹佢話我影嚟自己睇,佢唔喺隔離嗰時我性起就會睇佢啲相嚟頂住先,個傻婆當然信到十足十。

...
阿嫂屎忽好好肉地喎!推車或肛交ㄧ流呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
阿嫂真係正到冇朋友啊!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
阿嫂隻肥gap脹仆仆ㄧ定好好屌!

打咗格都睇到阿嫂係pink lin喎!羨慕死人了!

透視裙加T冇得輸呀!

畀著我係個侍應直頭企喺隔離唔走添啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-27 02:07 PM 發表 查看引用來源
今日我 day off 陪個老友去搵新舖,老友早上揸車過嚟接我順便車埋老婆返工。我呢位老友喺我哋朋友圈子裡面出0西名係鹹濕仔一名。老婆自己都領教過唔小佢啲鹹濕行為。我見老婆今日著短裙所以𠱁下佢睇佢肯唔肯玩下引下個老友。

開頭老婆唔肯話一朝早冇心情玩,不過經過我不段落嘴頭之後最終都同意咗,不過佢話今次佢自己引佢,順其自然有機會先引,如果冇機會就唔會刻意夾硬嚟。我都想睇下老婆冇我領導之下點樣引人 ...
咁樣𥄫雞籠真係好誘惑。試過ㄧ次有條女喺我面前踎低執嘢露咗白色喱士底,我都興奮咗成朝!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-27 02:39 PM 發表 查看引用來源

我老婆今日都係lace款lace款正呀 你見到嗰條女仲要白色lace,老老實實有冇見到毛毛先
嘩!師兄,驚鴻一瞥,㸃睇到咁多嘢呀!

引用:
原帖由 wolalah 於 2019-3-4 02:13 PM 發表 查看引用來源

好正,
透明。。西毛都看完咯?
師兄冇溫書,樓主話阿嫂之前已經剃咗毛,完全白切雞,兩個叉哥直情𥄫晒成隻閪啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-4 03:10 PM 發表 查看引用來源

全中 係成個西 望0西,師兄果然有留心聽書,低讚!
我係好學生,有冇彩蛋派先?

本帖最近評分記錄

前往最後回覆