分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
9  4.5m

感覺阿嫂係長條型的lin頭,唔大但挺,一定好吸引

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-3 21:26 發表 查看引用來源
今日唔知做乜,好似做親乜都向左走向右走kick住kick住咁。星期日俾人叫返公司已經條氣唔順架啦,叫個同事帶份野俾我帶咗成3個鐘頭先帶到過嚟俾我,都唔緊要!等佢帶到過嚟,改埋,要印出嚟,個printer壞埋喎!走過隔離街問個平時吹水吹到熟熟哋嘅呀熟借printer印完出嚟。返到公司仲要執埋人哋啲屎!

好啦,宜家終於走得啦。問老婆喺邊諗住揾佢倍我(玩下,露出下佢舒下壓)。點知佢話同緊佢bff整 ...
呢款「裙」買過比SP著,我買白色,因為咁至突顯佢D隆密的西毛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-4 13:41 發表 查看引用來源
我老婆從事廣告界行業,加上佢本身鐘意攝影嘅關係,好多時佢公司接咗啲job我老婆除咗follow個job之外,仲會客串做埋model嘅角色影下啲硬照咁。 而我亦都會part time幫佢公司做攝影師順便揾下外快。

老婆跟緊個印度公司嘅job。間印度公司喺某間酒店要做個cultural exhibit。作天星期日我老婆要去manage單job。個job嘅detail我就唔多講啦,不過個job需要 ...
好正,真係益街坊,連我哋都睇埋,有冇留意印度佬當時有冇扯旗?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-15 02:00 發表 查看引用來源
今晚成12點先返屋企 事關今日同老婆一齊dayoff陪老婆去咗探佢個姊妹。今次呢個帖罕有地唔係關於我老婆,今次嘅主角係老婆嘅最好朋友。

首先等我輕輕咁介紹下我老婆呢位姊妹先,佢係一個單親媽咪。本身同老公移咗民去美國仲生埋個女。但係佢老公識咗第二個就揼低咗老婆同個女走咗佬 (其實我覺得佢好L慘架) 之後佢自己帶埋個女返嚟香港自食其力仲一手湊大埋個女。佢係一個好開朗嘅女仔,老公走咗佬佢都冇咩話唔 ...
點解仲可以係pink lin?仲要係青筋波,雖然唔算好大,但好白好靚:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-18 01:45 發表 查看引用來源
今日陪老婆行街shoppin,由於有朋友摟我哋去泰國旅行玩幾日。我老婆尋日都仲十五十六諗緊去唔去好。但係今日已經自己話去得泰國多數都會出海玩,所以想去買返套泳衣咁話喎。

同老婆行咗幾間佢都睇唔啱,最終去到最尾嗰間我已經腳都跛埋。我頂唔順決定自己出馬幫老婆揀咗兩set,落0西嘴頭咁話呢兩set堅係最好睇叫佢入去試下佢。

老婆入咗更衣室whatsapp我話唔啱身又呢又路咁。我都費事再慢慢同 ...
第二套好睇,係我幻想打j的款式,呢D款根本唔會著來游水的

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-4 12:40 發表 查看引用來源
俾大家睇下啱啱同老婆嘅whatsapp對話:

老婆: 今朝地鐵超多人

我:返工時間朝朝都係咁架啦

老婆:今日特別多人

我: 做咩呀 有事發生?

老婆: hehehe

我: 講,咩事

老婆: 我企咗喺中間扶手位,有個哥哥仔企我隔離正面對住我

我: 啫係你同佢面對面企?

老婆: 唔係,係我對住條扶手企,佢喺我右邊用正面對住我側邊呀

我: 啫係 ...
係男人見到都硬,如果加埋香水同體香味,真係忍唔到。:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:阿嫂有冇濕呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-21 16:07 發表 查看引用來源
Hello everybody我終於返嚟啦,因為較早前公司工作方面出現咗啲問題,個人低落咗一段時間所以一路都冇心情上嚟。宜家問題已經解決得七七八八,心情終於都好返啲。

呢段時間自己都小咗同老婆影相,但係頭先同老婆落樓下買野,發現好多麻甩佬不停目及實老婆對波。望下老婆先發現原來佢著住件白色背心,入邊仲要真空冇bra。對成對波同兩粒lin非常之搶眼,唔怪得知啲麻甩佬不停目及。

返到屋企終於 ...
好正,多謝先,不過頂帽⋯⋯都幾八十年代

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-28 12:52 發表 查看引用來源
老婆尋晚約咗個大陸friend飲野,搭的士返酒店嘅途中,佢話個的士司機一路不停咁撩佢講野。衰婆飲咗啲酒,大膽起上嚟send咗張咁嘅相嚟引我。。。

...
呢個角度司機應該見唔到,阿嫂著褲,司機應該冇嘢見到

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-20 15:35 發表 查看引用來源
今日我想share一單老婆唔小心走光嘅經歷。

612當日我同老婆,連同老婆嘅好姊妹同佢老公一齊上街遊行。因為明知道返屋企會比較困難,而老婆姊妹住嘅地方比較方便。所以我同老婆一早已經執好0西野當晚去佢姊妹到借宿一宵。

就喺返到老婆姊妹屋企,老婆沖完涼,換好0西瞓覺衫 坐喺廳到玩電話同睇電視之際。俾我發現老婆條短褲仔走0西光。當時老婆姊妹啱啱入咗廁所沖涼,佢老公就同我一齊坐喺地下,睇落就好 ...
當時一定硬哂,突然有D咁正嘅意外收獲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-5 17:20 發表 查看引用來源
早幾日老婆啊嫲喺屋企跌親傷到隻腳入咗醫院,雖然照過x-ray冇傷到骨,check過亦都冇咩大礙。但係因為佢啊嫲始終都一把年紀。加上早排中過風,宜家又傷到隻腳,老婆怕佢行動唔方便再跌多次就大L鑊所以提議請幾日然後過啊嫲到住幾日當有個照應可以睇住佢。

其實同啊嫲同住嘅仲有老婆個三叔。大家一定會好好奇問既然有個三叔喺到點解老婆仲要過去照顧啊嫲呢?問題就係呢個三叔真係廢人一個,40幾歲人冇老婆冇家庭 ...
睇到就當然,好可能影埋相,師兄可能響其他網到搵到:smile_13::smile_13::smile_13:

本帖最近評分記錄

前往最後回覆