分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
18  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-7 02:14 PM 發表 查看引用來源

夜晚喺sofa飲紅酒吹水 但因為死黨老婆放工返嚟 我老婆喺佢返嚟之前已經換返件短袖t同緊身褲啦。話0西第一次見佢老婆費事人哋有hard feeling啦。不過短袖t入面都係冇戴bra 哈哈 ...
下之可以精彩D引你個FD

實扑 實扑:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-25 06:08 PM 發表 查看引用來源
泰國旅行就未去啦,因為其實我同老婆都仲未confirm幾時行得開。我都好想快啲有得去睇下我老婆點樣益我兩個朋友。

不過未有得去旅行之前,我先出第五擊俾大家欣賞下先啦。

呢set都係早前我哋上大陸喺我死黨屋企住嗰幾日影嘅最後一set相。呢set相嘅背後其實有段小插曲。喺我哋返香港之前嗰晚我死黨帶咗我哋去佢屋苑下面個熱水池到一邊飲啤酒一邊吹水。

我老婆著咗件綁繩嘅比堅尼top,個池只 ...
感覺你老婆好後生:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
啱啱收到老婆whatsapp,佢話上次送床嚟俾我哋嗰個司機 (佢砌床嗰陣老婆睡裙跌膊走光嗰次 page 4+5+7) 頭先call佢,話我哋買嗰張床近排都收到好幾單投訴,啲客話床側邊嗰幾個櫃桶有問題問我老婆有冇都有一樣嘅問題。因為張床係買嚟俾我親戚瞓,我親戚都未嚟所以我哋都冇瞓過就算有問題唔哋都唔會知。跟住我老婆話佢啱啱開過啲櫃桶話有啲唔順,開同關埋都會 “kick”住&l ...
個師傅好似以為有野食咁喎:smile_47:
屋企無人就唔好玩啦, 一陣有咩事就唔好啦:smile_35:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:01 PM 發表 查看引用來源

其實我都有考慮過,老婆話佢跌膊嗰野係成個波俾個師傅睇0西架喎。然後宜家失驚無神就話上嚟整櫃桶,係真唔係呀。但係我又喺到諗,佢知我老婆屋企有賓妹同有老公架嘛,佢又唔會知個賓妹今日唔喺到嘅,宜家放工時間個老公都應該會放工返屋企架啦。佢應該唔會亂嚟掛。。。 ...
我都想做果個師傅丫
唯有等你包膠啦:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-9 11:22 AM 發表 查看引用來源
啱啱瞓醒真係爽,沖完涼出嚟個衰婆。。。

大家估下佢到底係等緊我沖完涼換衫帶佢出去玩?定係等緊我開佢波吖啦? ...
估妳老婆check緊你電話

鳩硬鳥:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
bmw finance:

作日過咗一個非常之漫長嘅一日,因為老婆公司有個大project原定3日後due,但因為原本跟開嗰位同事嘅甩漏兼錯唔百出,個project趕唔切不特止,嗰位同事叻到連佢用嗰班staging公司啲crew member都得罪埋要解約陪錢。嗰位同事衰乜嘅detail就唔講啦事關唔係重點。但係老婆啊姐(老細)知道咗之後嬲到振,尋日一早就call爆老婆機係咁𨳒,仲要老婆即刻接 ...
好正丫:smile_47::smile_47:
最尾張相睇到我硬鳩晒

正:smile_47: :smile_47:
姿態可以再誘惑D

前往最後回覆