上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-3-4 05:58 PM 發表 查看引用來源
再睇翻張相,其實都有幾個花劃得好接近,當有印度佬有無擦過底褲面
老婆冇提過,不過頭先睇完師兄咁問完之後剛才老婆沖緊涼嗰陣我入咗廁所問佢 佢話最近佢妹妹嗰幾個符號本來冇畫,係畫完0西隻右腳個叉佬先再後補,畫嗰陣有俾佢啲手指掂到妹妹。最近嗰個符號直頭直接掂住佢個西嚟畫。衰婆俾人掂住個西咁重要嘅細節都唔講,一陣一定要懲罰佢

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-3-5 07:25 AM 發表 查看引用來源

劃咁近,隻手無可能零空劃,一定壓住妹妹枕手劃,順勢抽吓水,阿嫂壞了,有咁重要環節唔講,一定爽哂
老婆話俾佢掂到嗰一刻其實有少少反感,但係之後個心就痕痕哋,但循例上都要用手係咁意擋一擋等佢唔好以為好以再摸得過份啲。我問佢咁擋唔擋到,佢話完全擋唔到,叉佬隻手壓住佢妹妹,老婆只係隻手輕輕放喺附近做下樣。

老婆話今次係第一次俾ex或者我以外嘅男人直接摸佢妹妹。。。

自從星期日叉佬單野之後我同老婆日夜做不停,今日瞓醒覺回覆呢到師兄關於老婆俾個叉佬摸西之後細佬又硬起來。伸手向老婆妹妹方向進發,一手攝入短褲入面。直通車直達老婆個西,隔住底褲兩隻手指輕輕力扣住老婆陰唇。。腦入面墮入咗星期日叉佬嘅角色,一路幻想住叉佬當時手指喺我老婆個西上面游走嘅感覺。。

由於老婆已經再次剃0西佢啲陰毛。。兩隻手指隔住條稀薄嘅底褲上面摸,感覺係無比嘅平滑,兩片陰唇嘅厚度,凹凸完全喺我手指上面清楚感覺到。陰唇嘅中間好似日個細小嘅黑洞咁將我隻中指慢慢吸入去去洞入面。。一股暖流由陰道湧出。。老婆個西我摸過嘅次數根本就多不勝數,但係今次墮入返叉佬嘅角色嚟去慢慢摸,完全俾我可以仔細咁知道當時叉佬嘅手感。。。

老婆開始呻吟然後慢慢醒,佢問我做咩摸醒佢,我已經忍唔住,我仍然墮入緊叉佬嘅角色。。

我: 著lace  tback底褲走0西光都唔理吖啦
你知唔知我頭先畫啲符號嗰陣摸到你個西我有幾興奮呀!

老婆: 咩事呀你。。做咩啫~~

我: 你身為一個女人喺兩個男人面前擘大腳成個西透出嚟俾我哋睇0西你唔介意架咩??

老婆: 呻吟 唔好再摸我呀 我老公喺到架 老公~~

我: 我叫咗你老公落去set cam啦,佢走咗冇人救你架啦 

老婆: 走開呀~~ 唔好再摸我吖~~

我: 我問你俾我哋睇0西成個西你唔介意架咩??

老婆: 介意咁又可以點啫?~~你哋要喺我成對腳畫0西我可以點避?~~

我: 咁你又著裙??(大力扣住老婆個西)

老婆: 吖~~~hhmmmm 我唔知會係坐喺到俾你畫架,我一路都以為我會係企喺到架咋!

我: 咁我頭先明抽你水摸你個西你唔避??
(快速上下咁捽老婆個西)

老婆: 哎呀~~吖~~~ (推開我 雙手捉住我隻手想stop我) 我有避架!我咪有用手想擋開你隻手囉!你唔肯縮手咋嘛~~~

我: 我唔理 我已經忍唔住 我一定要大大力咁吊你!!

老婆: 唔好吖!我老公返緊嚟架啦!走開呀!

我: (暴力地將老婆身上邊嘅背心扯低,露出佢對波) 咁大對波仲要pink lin??!!!

老婆: 繼續掙扎

我:將老婆件背心除咗,一手扯低佢條短褲

老婆: 用盡全力雙手拉住條短褲唔俾我除

我: 狠狠咁一手大力再扯,成條短褲除咗,然後一手扯起老婆底褲邊,用盡力一扯,成條底褲邊即時斷開,一手將條爛咗嘅底褲扔落床。托高,然後大力擘大佢雙腳,身向前一頂,準備一野插入。。。

老婆:停呀!!老婆誓死掙扎,用力合埋雙腳撐住我心口想撐開我。。死叉佬死開呀!!

我: 左手捉住老婆腳踝,右手捉住硬0西嘅 J 想強行插入

老婆: 求下你俾我走 我一定唔會報警!然後雙手擋住個西唔俾我插入去。。

我:老婆 hold 住 hold 住
hold住呢個姿勢,實在太正啦 唔好郁!

之後嘅野我唔多講,我留返俾大家自己墮入,幻想。

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-3-5 01:17 PM 發表 查看引用來源
正!你老婆性慾強嗎?佢看似好容易挑起性慾!
非常之容易挑起佢性欲 兼扯偏向大食嘅女人

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-3-5 01:46 PM 發表 查看引用來源

我係好學生,有冇彩蛋派先?
已pm你

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-3-5 02:42 PM 發表 查看引用來源

個阿差甘摸上摸落,阿嫂當時無濕?
老婆話點都有啲 不過未濕到會睇到

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-3-5 03:14 PM 發表 查看引用來源
佢知道個個係你,所以沒什麼特別,但正正個個係一個陌生人時,佢又可以甘比佢地睇又吾😡,但當然明白是工作無法,你有無問佢,佢比阿差摸來摸去時,有無濕呢 ...
哈哈 其實師兄可以去睇返我之前回答其他師兄啲對話 佢有冇濕呢個問題我其實已經答咗2-3次 留心聽書啦 哈哈

引用:
原帖由 7man 於 2019-3-5 03:51 PM 發表 查看引用來源
巴打同我一樣都中意分享老婆,同道中人😁
咁share下你點樣分享你老婆嘅心得好喎師兄

引用:
原帖由 玉桂貓 於 2019-3-5 03:58 PM 發表 查看引用來源
我係女,我都要讚下你老婆個羅pat!👍🏻
多謝師姐

引用:
原帖由 玉桂貓 於 2019-3-5 03:58 PM 發表 查看引用來源
我係女,我都要讚下你老婆個羅pat!👍🏻
可以share下自己個籮pat比較下 話唔定可能你仲正呢 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆