上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-28 02:13 PM 發表 查看引用來源

係呀 呢啲位梗係唔出聲啦 出咗聲就以後都冇得你目及架啦
係啦:smile_30:,下次試下影番兩張相同大家分享下

好耐無咁高質嘅分享,正呀!
你能夠調教到呀嫂同你玩,好幸福!
同意邊搞邊講令佢更刺激,一步一步可以玩更多!

老婆話佢宜家同幾個同事一齊上咗個男同屋企,仲話會一齊打邊爐。我問佢有冇我份,佢話今晚係即慶所以冇人攜眷出席,冇我份叫我食自己。
我即刻俾我個可憐樣佢睇
老婆之後send咗張相嚟話𠱁返我。

佢仲話宜家佢前面張沙發上面就係佢個男同事坐咗喺到。。。
佢似係引我多過𠱁我囉

附件

今晚叫佢請你食鲍魚補數!

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-29 06:29 PM 發表 查看引用來源
今晚叫佢請你食鲍魚補數!
我問佢咁樣對腳對住人,佢同事有冇目及野。 佢答我好似見到有。
所以我叫緊佢影俾我睇佢男同事見到啲咩,佢話咁多人點影佢同事見到啲咩俾我睇。我叫佢自己諗辦法,攝影呢家野難唔到你嘅 哈哈 

等待中。。。

我見到黑入面條黑底

C兄你老婆比成班男同事打邊爐著得咁野火好易出事呀!期待你老婆回覆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-29 06:03 PM 發表 查看引用來源
老婆話佢宜家同幾個同事一齊上咗個男同屋企,仲話會一齊打邊爐。我問佢有冇我份,佢話今晚係即慶所以冇人攜眷出席,冇我份叫我食自己。
我即刻俾我個可憐樣佢睇
老婆之後send咗張相嚟話𠱁返我。

佢仲話宜家佢前面張沙發上面就係佢個男同事坐咗 ...
愛妻的unun是lace?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-29 06:50 PM 發表 查看引用來源

我問佢咁樣對腳對住人,佢同事有冇目及野。 佢答我好似見到有。
所以我叫緊佢影俾我睇佢男同事見到啲咩,佢話咁多人點影佢同事見到啲咩俾我睇。我叫佢自己諗辦法,攝影呢家野難唔到你嘅 哈哈 

等待中。。。 ...
Office男好多like黑絲……近乎迷戀!!

叫老婆露D毛毛出來,引下D狗公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆