上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
44  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 10:54 AM 發表 查看引用來源
早晨老婆

一大早喺到做咩呢?一陣有朋友嚟喎,執咗屋未呢?
圓片粉紅暈好好啜……粒澳洲大車里子很想飛彈出來比你的朋友及下🤩🤩🤩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 12:10 PM 發表 查看引用來源
老婆一路執屋我一路揸住電話跟住佢

佢係咁話我煩又話我阻住0西又唔幫手 我話我幫緊佢手留倩影呀嘛 哈哈

繼續跟住佢

https://i.postimg.cc/5XSVBmm9/E2546808-4305-4960-8-E8 ...
堅挺及手大波波……😘😘😘棉質贴身衛衣……更顯出她好身材……皮膚好奶白……

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 12:10 PM 發表 查看引用來源
老婆一路執屋我一路揸住電話跟住佢

佢係咁話我煩又話我阻住0西又唔幫手 我話我幫緊佢手留倩影呀嘛 哈哈

繼續跟住佢

https://i.postimg.cc/5XSVBmm9/E2546808-4305-4960-8-E8 ...
你能夠影下你愛妻二片大乳暈給我們觀賞一下……多謝你先😙😙

你望見她不停飛丁丁……有想吊反一Q先……再等朋友來探你們??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 02:11 PM 發表 查看引用來源

我同老婆做嗰陣我真係有講過呢樣野嚟引佢架,不過我係話得佢姊妹個老公喺廳,仲話佢喺出邊偷睇緊添。不過當然現實就冇發生過啦
會講話玩4p;同她的姐妹及老公……在你老婆耳邊挑逗她……

吃晚餐一下望4粒lin……男人的好眼光

睇完她的好姐妹的好身材……林訓前玩下老婆對脚和吊反一Q??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-29 06:03 PM 發表 查看引用來源
老婆話佢宜家同幾個同事一齊上咗個男同屋企,仲話會一齊打邊爐。我問佢有冇我份,佢話今晚係即慶所以冇人攜眷出席,冇我份叫我食自己。
我即刻俾我個可憐樣佢睇
老婆之後send咗張相嚟話𠱁返我。

佢仲話宜家佢前面張沙發上面就係佢個男同事坐咗 ...
愛妻的unun是lace?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-29 06:50 PM 發表 查看引用來源

我問佢咁樣對腳對住人,佢同事有冇目及野。 佢答我好似見到有。
所以我叫緊佢影俾我睇佢男同事見到啲咩,佢話咁多人點影佢同事見到啲咩俾我睇。我叫佢自己諗辦法,攝影呢家野難唔到你嘅 哈哈 

等待中。。。 ...
Office男好多like黑絲……近乎迷戀!!

男同事望見lace 底底……幻想你老婆的多汁妹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆